Υπεύθυνος Marketing & Sponsorship του Πανερυθραϊκού ο Χάρης Κοντός

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης και εξέλιξης του Συλλόγου σε όλους τους τομείς, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χάρη Κοντό, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Marketing & Sponsorship.

Χάρη, καλώς ήρθες στη μεγάλη Οικογένεια του Πανερυθραϊκού!

ℹ️ Who Is Who

Ο Χάρης Κοντός είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, αλλά και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA in Sports Management του IST College. Συν τοις άλλοις, είναι κάτοχος του «Diploma in Communication» από το IST College. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως Basketball Agent/Scout από το 2016 μέχρι το 2018 στην Εταιρεία «Target Sport» και από το 2018 μέχρι το 2020 στην Εταιρεία «Mega Basket». Τέλος, ήταν υπεύθυνος της Πλατφόρμας Scouting «Instat Scout» στην Ελλάδα και στην Κύπρο, από το 2017 μέχρι το 2018.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Η τρίτη εβδομάδα του 32ου Navarino Basketball Summer Camp είχε… αύρα πρωταθλητή Ευρώπης με την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή (photo gallery)

Συνεχίζουμε δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα! Το 32ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα (1-5/7) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», με τους

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.