Welcome, Delaney!
Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Ντιλέινι Μπλέιλοκ, που έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας, στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027 στην Elite League.
Ο Αμερικανός (2-3, 1.96), που έχει αγωνιστεί ξανά στην χώρα μας τη σεζόν 2023-2024, όταν είχε φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας στην GBL, ενώ έχει σημειώσει μακρά θητεία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι πλέον κάτοικος Νέας Ερυθραίας, αντικαθιστώντας στις θέσεις των ξένων τον Κάμρον Μπλου, για να στηρίξει το σύνολο του Δημήτρη Χουχουλή.
Ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ υπήρξε απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λιούις και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη, όπου πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της, παίζοντας στην Μπέλφαστ Σταρ της Ιρλανδίας, την Οντέσα της Ουκρανίας, την Ποβόα της Πορτογαλίας, την Αλικάντε της Ισπανίας και την Οβαρένσε της Πορτογαλίας, με τελευταίο του σταθμό την Μπράγκα ξανά στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, έχοντας περάσει και από την Ελλάδα με τα «χρώματα» του Απόλλωνα.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Πανερυθραϊκού, ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ ανέφερε τα εξής: «Είναι όμορφο να βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα και ευχαριστώ τον Πανερυθραϊκό για την ευκαιρία, που μου δίνει. Υπόσχομαι να δώσω το καλύτερο δυνατό για να έχουμε ένα εξαιρετικό υπόλοιπο στη σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει, θεωρώ ότι αν μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο να πετύχουμε τους στόχους μας».
Καλωσορίζουμε τον Ντιλέινι στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού.



