Κάρτες

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΤΩΝ ΤΡΙΕΤΙΑΣ

Για έναν Πανερυθραϊκό που όλοι οραματιζόμαστε και θέλουμε να έχουμε.

Για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ BC, ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός φορέας αθλητισμού και πολιτισμού στα βόρεια προάστεια πρωτοστατεί στην κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου προκειμένου να δημιουργήσει περισσότερες προπονητικές δυνατότητες για τα τμήματα του εξυπηρετώντας ουσιαστικά και καθοριστικά το νέο μοντέλο ανάπτυξης του Οργανισμού. 

Στο πλαίσιο αυτό, το Τριετές Πρόγραμμα Καρτών IMAGINE. BELIEVE. ACHIEVE, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου, εν προκειμένω το έτος 2024-2025 να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου. Όλοι εμείς στον Πανερυθραϊκό θέλουμε να έχουμε ενεργή συμμετοχή σε αυτή την ιστορική στιγμή. Μια ευκαιρία να τιμήσουμε τα χρώματα του Πανερυθραϊκού μας και να οραματιστούμε το μέλλον που θέλουμε να έχουμε και ποιες ενέργειες -και θυσίες- πρέπει να κάνουμε για να το πετύχουμε.

Με σύνθημα την λέξη «IMAGINE», μια λέξη που αποτελεί κομμάτι της ταυτότητας του Πανερυθραϊκού, ξεκινάμε δυναμικά και παράλληλα καλούμαστε να συνδεθούμε με το όραμα του γηπέδου να στηρίξουμε αυτή την πρωτοπόρο προσπάθεια, να ενεργοποιηθούμε θετικά σε αυτή την ιστορική στιγμή να συμβάλλουμε σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τον Πανερυθραϊκό μας.

Μαζί καταφέραμε πολλά και είναι ώρα να δείξουμε το πόσο τα πιστεύουμε, ώστε να φτάσουμε στην εκπλήρωση όλων των στόχων μας. Κι αφού πρώτα τα φανταστήκαμε και ήδη δείξαμε πόσα μπορούμε να πετύχουμε, ήρθε η στιγμή να περάσουμε στο νέο κεφάλαιο με σύνθημα την λέξη «BELIEVE». Με τη λέξη αυτή συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά, αναλαμβάνοντας νέες, πρωτοποριακές δράσεις, οι οποίες θα θέσουν ισχυρά «θεμέλια» για έναν ακόμη πιο δυνατό Πανερυθραϊκό στο μέλλον.

Η εταιρεία ΟΠΤΙΚΑ ΖΑΜΑΝΟΣ, ηγέτιδα στο χώρο της, υποστηρίζει ενεργά τη διάθεση της πρώτης και της δεύτερης επίσημης συλλεκτικής κάρτας «IMAGINE» και «BELIEVE», εξασφαλίζοντας ιδιαίτερη δυναμική στο εγχείρημα, κυρίως με το να μάθει το ευρύ κοινό την ύπαρξη και την αξία αυτής της προσπάθειας, και να τη στηρίξει – να συμμετάσχει με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο κάτοχος και των τριών καρτών θα τιμηθεί με το συλλεκτικό μετάλλιο IMAGINE. BELIEVE. ACHIEVE. Πρόκειται για μετάλλιο τύπου κέρματος, όπου στην μια όψη θα απεικονίζεται το σήμα του Πανερυθραϊκού και ο τίτλος του εορτασμού 50 χρόνων με χαραγμένες δυο χρονολογίας 1975 – 2025. Στη δεύτερη όψη, θα απεικονίζεται το IMAGINE BELIEVE ACHIEVE με εξαιρετική χαρακτική λεπτομέρεια, ως προπομπός του Προγράμματος, της πρώτης πράξης μίας πορείας που οδήγησε στη δημιουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου. Επιπρόσθετα, το όνομα του συλλέκτη θα καταγραφεί σε ειδική βίβλο και θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο νέο κλειστό γυμναστήριο.

Η ιστορία, το παρόν και το μέλλον του Πανερυθραϊκου ανήκει σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τη διαφορά, που είναι παρόντες σε κάθε μεγάλη προσπάθεια, που έχουν τα χρώματα και την ιστορία του Πανερυθραϊκού στην καρδιά τους.

Ανήκει σε αυτούς που κρατάνε το όραμα ζωντανό!

Το 2025 αποτελεί σταθμό στην ιστορία της ομάδας μας, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση της. Είναι μια χρόνια που μας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε -διπλά- και να αναλογιστούμε τα παρελθόν, να μάθουμε από αυτό, αλλά και να το αξιοποιήσουμε για να προχωρήσουμε στο μέλλον.

1080pxInsta_postBelieve

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ / ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ:

ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ:

Δημοτικό Γυμναστήριο “Στέλιος Καλαϊτζής”

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 16:30 έως 19:30 και Σάββατο 9:00 έως 12:00

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.