Βουγιούκας… και του χρόνου!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άλεξ Βουγιούκα, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας και στην Α2, την προσεχή αγωνιστική περίοδο!

Ο Άλεξ ήταν ένας απ’ τους βασικούς συντελεστές στη φετινή επιτυχία του Πανερυθραϊκού μέχρι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την Άνοδο στην Α2, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων ψηλών της Κατηγορίας και καθοριστικό παράγοντα μέσα στη ρακέτα για την ομάδα μας.

Μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσής του με τον Πανερυθραϊκό, ο Άλεξ Βουγιούκας, μιλώντας στο www.panerythraikosbc.gr, εξήγησε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω και φέτος στον Πανερυθραϊκό. Παρά τις δύσκολες εποχές που περνάμε, ο Σύλλογος συνεχίζει να εκπέμπει επαγγελματισμό, οργάνωση και σοβαρότητα. Καλή χρονιά να έχουμε με Υγεία, χωρίς τραυματισμούς και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Νέος φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας ο Βαλάντης Ρίζος – Στο ιατρικό επιτελείο και ο Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος!

«Διπλή» ενίσχυση στο ιατρικό επιτελείο Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ συνεχίζει να ενισχύεται σε όλους τους τομείς. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου είναι

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.