Το μήνυμα του Δημήτρη Χουχουλή για τον κορωνοϊό

Το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που περνάει τόσο η χώρα μας, όσο και ολόκληρη η υφήλιος, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έστειλε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού μας, Δημήτρης Χουχουλής.

Ο τεχνικός της ανδρικής μας ομάδας και Υπεύθυνος Ακαδημιών του Συλλόγου μας, συνέστησε υπευθυνότητα και υπομονή, προστατεύοντας εμάς, τις οικογένειές μας και τον διπλανό μας, ενώ εξήγησε ότι ειδικά αυτές τις στιγμές, η αλληλεγγύη είναι το παν, αφού οφείλουμε όλοι μας να βάλουμε το «εγώ» κάτω απ’ το «εμείς»!

Και φυσικά… ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !!!

♦️ Το μήνυμα του κόουτς Χουχουλή στα “ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ” :

«Οι μέρες που διανύουμε είναι σίγουρα πρωτόγνωρες, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον κόσμο. Για να βγούμε, λοιπόν, από αυτή τη δοκιμασία με το μικρότερο δυνατό κόστος, οφείλουμε όλοι μας, παιδιά, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, να δείξουμε υπευθυνότητα και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προστατεύσουμε τόσο εμάς, όσο και τον διπλανό μας. Γιατί μπορεί μία απερισκεψία να στοιχίσει στον γονιό μας, στο παιδί μας, στον φίλο μας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, κάνουμε υπομονή, χαιρόμαστε τις στιγμές με τις οικογένειές μας και φροντίζουμε ώστε να διατηρήσουμε σώμα και πνεύμα σε εγρήγορση!

Είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που το μόνο που έχουμε να κάνουμε για το κοινό καλό είναι απλώς να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! Και, όπως λέω και στους παίκτες μου, οφείλουμε σε αυτή τη «μάχη» να βάλουμε το «εγώ» κάτω απ’ το «εμείς», δείχνοντας χαρακτήρα «μαχητή» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και μένοντας ο ένας δίπλα στον άλλον. Και αν το κάνουμε, θα νικήσουμε και στη σημαντικότερη «μάχη», αυτή απέναντι στον «αόρατο» εχθρό!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.