Συνεχίζει και ο Ντουζίδης!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Ντουζίδη, οποίος θα συνεχίσει να τιμά τη φανέλα της ομάδας μας για ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη σεζόν!

Στην πορεία πρωταθλητισμού του Πανερυθραϊκού την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μέχρι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την Άνοδο στην Α2, ο Ντουζίδης αποτέλεσε μία απ’ τις χρησιμότερες μονάδες για τον κόουτς Χουχουλή, στα χέρια του οποίου ο 23χρονος διεθνής (με τις μικρές Εθνικές) φόργουορντ κάθε χρόνο παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος, έχοντας πλέον αφομοιώσει πλήρως τη φιλοσοφία του Συλλόγου και όντας πια άξιος πρεσβευτής της.

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσής του με τον Πανερυθραϊκό για τρίτο διαδοχικό χρόνο, ο Θανάσης Ντουζίδης, μιλώντας στο www.panerythraikosbc.gr, τόνισε: «Όπως είχα πει και στην ολοκλήρωση της πρώτης μου σεζόν στην ομάδα πέρσι, αισθάνομαι τον Πανερυθραϊκό σαν δεύτερη οικογένεια μου και χαίρομαι πολύ που για ακόμα μια χρονιά ο κόουτς Χουχουλής μου δείχνει την εμπιστοσύνη του και θα συνεχίσω να είμαι ένα από τα “γρανάζια” του Πανερυθραϊκού. Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Τσικόπουλο και είμαι σίγουρος ότι η καινούργια σεζόν να μας βρει ξανά με χαμόγελα, συνεχίζοντας να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και στοχεύοντας πάντοτε στο καλύτερο!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.