ΨΥΧΙΚΟ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Στο φινάλε ενός μοναδικού ταξιδιού

Ο Πανερυθραϊκός πραγματοποίησε ένα μοναδικό ταξίδι στην φετινή Elite League, το οποίο ολοκληρώνεται στο Final Four των Άνω Λιοσίων, έχοντας σήμερα (28/5, 13:00) να αντιμετωπίσει το Ψυχικό για το μικρό τελικό στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων.

Η ομάδα μας έφτασε πολύ κοντά στο πιο μεγάλο της όνειρο, φτάνοντας μόλις στα 40 λεπτά από την Basket League, με σπουδαιότερο κέρδος τη δυναμική που έδειξε ο σύλλογος στα Άνω Λιόσια, όπου πάνω από χίλιοι φίλοι του βρέθηκαν στο πλευρό του έως την τελευταία στιγμή, κάνοντας κατακόκκινη την εξέδρα, σε μια μοναδική κληρονομιά για το μέλλον. Αυτή την κληρονομιά θα ενισχύσει και στην τελευταία αναμέτρηση της σεζόν, στο φινάλε αυτού του υπέροχου ταξιδιού, με σύσσωμο τον κόσμο της Νέας Ερυθραίας να συμπαραστέκεται στο πλευρό των παικτών του Δημήτρη Χουχουλή, για να ολοκληρωθεί η χρονιά με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ενημέρωση για την αγορά εισιτηρίων και την προσέλευση των φιλάθλων του Πανερυθραϊκού

Στο μικρό τελικό με το Ψυχικό (28/5, 13:00), ισχύουν επί της ουσίας όσα ίσχυαν και στην αναμέτρηση με το Μαρούσι για τον ημιτελικό του Final Four της Elite League. Συγκεκριμένα θα έχετε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων ήδη από τις 11:30 το πρωί.

Εκεί, θα υπάρχουν άνθρωποι του Πανερυθραϊκού να σας προμηθεύσουν με εισιτήρια, τα οποία έχουν κόστος στα 5,00 ευρώ, με είσοδο από την κεντρική είσοδο του γηπέδου, την Πύλη 1, ενώ μπορείτε να προμηθευθείτε τα εισιτήριά σας και διαδικτυακά μέσω Ticketmaster, με την ομάδα μας να έχει διάθεση εισιτηρίων στα τμήματα 5-6.

Ισχύουν, επίσης, οι ίδιες οδηγίες προσέλευσης για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, τις οποίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Η ταυτότητα του Final Four της Elite League

Σάββατο 27/5

Ψυχικό-Τρίτων 77-79

Μαρούσι-Πανερυθραϊκός 80-68

Κυριακή 28/5

ΟΚΑΛ 13.00 Ψυχικό-Πανερυθραίκός Τσολάκος-Καρπάνος-Τσιμπούρης (Ηπιώτης)

ΟΚΑΛ 15.45 Τρίτων-Μαρούσι Κορομηλάς-Ταρενίδης Στ.-Ζακεστίδης (Μωϋσιάδης)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.