Πανερυθραϊκός: Οδηγίες για την προσέλευση στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων για το Final Four

U15 Πανερυθραϊκού

Ο Πανερυθραϊκός δίνει το δικό του ραντεβού με την ιστορία το Σάββατο (27/5, 19:15) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων για το Final Four της Elite League. Η ομάδα μας, απέχοντας κατά μία νίκη από την Basket League, θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι, σε μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο, που θα έχει τη στήριξη των φίλων του.

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ θα ήθελε, με αφορμή την αναμέτρηση με το Μαρούσι, να προβεί σε ορισμένες διευκρινίσεις προς τους φιλάθλους του:

– Η προσέλευση των φίλων του Πανερυθραϊκού θα γίνει από την κεντρική είσοδο και τη Θύρα 1 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ, οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού στις 14:30. Η είσοδος στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Λιοσίων θα επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε όσους έχουν εισιτήρια, προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις. Επισημαίνεται, επίσης, ότι κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται έλεγχοι για προσκλήσεις/εισιτήρια, όσο και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι.

– Παρακολούμε θερμά την έγκαιρη προσέλευσή σας στο Κλειστό τουλάχιστον μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Όπως, άλλωστε, ενημερώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΟΚ, οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο εγκαίρως για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους.

– Απαγορεύεται η μεταφορά μεταλλικών αντικειμένων, όπως και εμφιαλωμένων δοχείων, κερμάτων κ.α., καθώς θα κρατηθούν στον έλεγχο

– Στα κυλικεία, που θα υπάρχουν εγκατεστημένα στο Κλειστό, θα μπορείτε να προμηθευθείτε σνακ, νερό και αναψυκτικά.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστείτε μπορείτε να καλέσετε:

– 6936333447
– 6983585326

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.