Περαστικά και «σιδερένιος», Λουκά!

Εν τέλει δεν απέφυγε τη χειρουργική αποκατάσταση του τραυματισμού στο αριστερό γόνατο ο -εκ των αρχηγών της ομάδας μας- Λουκάς Γιαουρτόγλου, καθώς υπεβλήθη σε απόλυτα επιτυχημένη αρθροσκόπηση από τον γιατρό του Συλλόγου μας, κ. Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Ο «Λου» είχε υποστεί ρήξη οπισθίου κέρατος έσω μηνίσκου και ρήξη πρόσθιου κέρατος έξω μηνίσκου και από τη στιγμή που η συντηρητική οδός δεν βελτίωσε το πρόβλημα, αποφασίστηκε να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί οριστικά η ζημιά στο γόνατο.

Την προσεχή εβδομάδα, ο πολύπειρος γκαρντ του Πανερυθραϊκού θα ξεκινήσει θεραπείες, ενώ σε 4-6 εβδομάδες από τώρα θα αρχίσει και ατομικό πρόγραμμα (σ.σ. ένα οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου που εντοπίστηκε, θα καθυστερήσει λίγο την έναρξη του προγράμματος), ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα παρκέ!

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Τσούκα, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υπηρεσίες τους.

Λουκά, «σιδερένιος» και ευχόμαστε… ταχύτατη επάνοδο στα παρκέ!


Ο γιατρός του Πανερυθραϊκού μας, κ. Φώτης Τσούκας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.