ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ 27-56 (4η Αγωνιστική U13 Whites)

4η Αγωνιστική U13 Whites (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β’ 2006) – 12ος Όμιλος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ 27-56

Καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι τους παρουσιάστηκαν οι U13 Whites του Πανερυθραϊκού μας, που παρότι ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι στην Ολυμπιάδα Παπάγου Β’ στα τέσσερα απ’ τα πέντε οκτάλεπτα, γνώρισαν τελικά την ήττα με 27-56, για την 4η Αγωνιστική του Τουρνουά Παμπαίδων Β’ 2006 της ΕΣΚΑ.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας διανύει μία αναγνωριστική και προπαρασκευαστική σεζόν, καθώς πολλά από τα παιδιά μας φέτος κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του μπάσκετ, ενώ τα υπόλοιπα συμμετέχουν σε ένα Τουρνουά με μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους (σ.σ. είναι γεννημένα το 2007), ώστε να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον, οι αθλητές μας έδειξαν ξανά ότι μπορούν να κοντράρουν σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό ομάδες πιο έτοιμες και μεγαλύτερες ηλικιακά! Έτσι, οι U13 Whites άφησαν πίσω την κακή εμφάνιση της προηγούμενης Αγωνιστικής και στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Παπάγου μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο, βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους τους. Το ίδιο ανταγωνιστικοί ήταν οι παίκτες μας και σε ακόμη τέσσερις από τις πέντε περιόδους (3η, 4η και 5η), όχι όμως και στο δεύτερο οκτάλεπτο, το οποίο έκρινε και την έκβαση του ματς, με τους προπονητές μας, πάντως, να κρατούν αρκετά θετικά στοιχεία εν όψει της συνέχειας!

Το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου (9/1, 18:00), οι U13 Whites (Παμπαίδες Β’ 2006) του Πανερυθραϊκού δοκιμάζονται εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας το Γαλάτσι Β’, στο κλειστό του Γαλατσίου, για την 5η Αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οκτάλεπτα: 2-4, 8-28, 15-37, 22-45, 27-56

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Πανερυθραϊκός (Λαούδης, Παππάς): Γιαννακόπουλος, Γεροντάκης, Κουργιτάκος, Κωστούδης, Καραβάς, Μπατζάκας, Μπέλλος, Μπέλερης, Μητσώνης, Μπακόπουλος, Μιχαηλίδης, Νικολάου, Σιάμος, Τσώνης, Φίλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.