Πανερυθραϊκός ΑΣ: Στο πλευρό της ΕΔΑΕ και στην καμπάνια του ΔΕΡΜΑΪΟΥ ο σύλλογός μας

Δράση της ομάδας μας για καλό σκοπό

Ο Πανερυθραϊκός βρίσκεται με τη σειρά του στο πλευρό της ΕΔΑΕ, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί σημαντικές δράσεις, ενημερώνοντάς μας για την Πρόληψη του Καρκίνου του Δέρματος, που είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου στον άνθρωπο.

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, η ΕΔΑΕ άλλαξε το όνομα του μήνα και από Μάιο τον έκανε ΔΕΡΜΑΪΟ. Για να θυμόμαστε όλοι πόσο σημαντικό είναι να ελέγχουμε το δέρμα μας για τυχόν σημάδια ή αλλοιώσεις πριν βγούμε ασφαλείς στον ήλιο.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Πανερυθραϊκού συμμετείχαν με μεγάλη τους χαρά στις κοινές δράσεις με την ΕΔΑΕ, φορώντας το χαρακτηριστικό βραχιολάκι με το πορτοκαλί χρώμα, που έχει θεσπιστεί ως το χρώμα του ΔΕΡΜΑΪΟΥ, ενώ επισκέφθηκαν και την εκδήλωση της ΕΔΑΕ στην Πλατεία Κοτζιά, υπενθυμίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο στο δέρμα μας.

Δεν ξεχνάμε, λοιπόν, ιδίως εμείς που είμαστε στα γήπεδα: Βάζουμε αντηλιακό, ελέγχουμε το δέρμα μας και απολαμβάνουμε τον ήλιο και τους αγώνες μας με ασφάλεια!

Δείτε ακολούθως φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή του Πανερυθραϊκού στην καμπάνια:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.