ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΚΑΔ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 30-31 (2η Αγωνιστική U13 Whites)

2η Αγωνιστική U13 Whites (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β’ 2006) – 12ος Όμιλος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 30-31

Χαμόγελα μοίρασαν με την εμφάνισή τους οι U13 Whites (Παμπαίδες Β’ 2006) του Πανερυθραϊκού μας, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι μέσα σε μόλις μία εβδομάδα και παρότι ηττήθηκαν στο “νήμα” με 30-31 από την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών Β’, κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια μία αρκετά δυνατή και μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα, για τη 2η Αγωνιστική του 12ο Όμιλο του Τουρνουά της ΕΣΚΑ!

Είναι γεγονός ότι η σεζόν για τους μικρούς αθλητές μας είναι προπαρασκευαστική και αναγνωριστική, “χτίζοντας” για την επόμενη μέρα, αφού πολλά από τα παιδιά μας κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του μπάσκετ, συν το ότι πολλά παιδιά της ομάδας μας είναι νεότεροι από τους αντιπάλους τους, καθώς συμμετέχουν ένα χρόνο νωρίτερα στη διοργάνωση (γεν. 2007), ώστε να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις για τις επόμενες χρόνιές. Ωστόσο, αυτό καθόλου δεν επηρέασε τους παίκτες μας, οι οποίοι έκαναν τεράστια προσπάθεια, ήταν άκρως ανταγωνιστικοί, ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Μάλιστα, είχαν μοναδική ευκαιρία να πανηγυρίσουν και την πρώτη τους νίκη στο Τουρνουά, ωστόσο αστόχησαν στο τελευταίο σουτ του αγώνα, με τους προπονητές μας, Θάνο Λαούδη και Πάνο Παππά, όμως, να κρατούν όμως την αξιοπρεπέστατη και γεμάτη πάθος εμφάνισή των παιδιών μας, εν όψει της συνέχειας!

Το προσεχές Σάββατο (19/10) στις 16:00, οι U13 Whites (Παμπαίδες Β’ 2006) του Πανερυθραϊκού δοκιμάζονται εκτός έδρας απέναντι στην Triple Crown Β’, στο Βοηθητικό Κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 3η Αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οκτάλεπτα: 14-5, 14-13, 20-23, 24-27, 30-31

Διαιτητής: Διόλατζης

Πανερυθραϊκός (Λαούδης, Παππάς): Γιαννακόπουλος, Γεροντάκης, Κουργιτάκος, Κωστούδης, Μπατζάκας, Μπέλλος, Μπέλερης, Μητσώνης, Μπακόπουλος, Ρουχώτας, Τσώνης, Φίλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.