Οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος και αναμονή για τις τελικές βαθμολογίες…

Οριστικό τέλος έβαλε η ΕΟΚ στα Πρωταθλήματα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, και ως εκ τούτου η Β’ Εθνική διακόπτεται, με τις ομάδες να έχουν διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ήτοι τα 2/3 συν 1 Αγωνιστική του φετινού «μαραθωνίου».

Ο Πανερυθραϊκός μέχρι την 21η Αγωνιστική, η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία για τη σεζόν 2019-2020, βρισκόταν στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, έχοντας πραγματοποιήσει μία πορεία πρωταθλητισμού, με την -κατά κοινή ομολογία- σταθερότερη πορεία στο Πρωτάθλημα (σ.σ. 16 νίκες στα τελευταία 17 ματς).

Πλέον, αναμένονται τις προσεχείς ημέρες οι οριστικές αποφάσεις από πλευράς Ομοσπονδίας, αναφορικά με την επόμενη σεζόν και την τελική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, από τη στιγμή που διακόπηκαν όλα τα Πρωταθλήματα των Εθνικών Κατηγοριών.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΟΚ:

«Σας γνωρίζουμε ότι με την από 4 Μαΐου 2020 απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ δεν θα συνεχιστεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19 και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της πολιτείας.

Για την διεξαγωγή της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων θα ζητηθεί η θέση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών/τριών στα ΑΕΙ.

Το ΔΣ θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: Στο σπίτι μας ξανά για ακόμη μια νίκη στην Elite League

Μπροστά στον κόσμο μας για ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα Το δεύτερο σερί εντός έδρας αγώνα του δίνει ο Πανερυθραϊκός στην Elite League, αντιμετωπίζοντας στο Κλειστό

Περισσότερα »

Panerythraikos BC goes to the USA: Ο Πανερυθραϊκός ξανά σε κολέγια των ΗΠΑ με Team Ambassador τον Άλεξ Βουγιούκα

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει την περαιτέρω ανάπτυξή του, δημιουργώντας επαφές με κολέγια των Ηνωμένων Πολιτειών. Πέρυσι τέτοια εποχή, άλλωστε, η ομάδα έκανε το πρώτο της ταξίδι

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.