Ο Τάσος Καλλιανιώτης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Νέας Ερυθραίας!

Μεγάλη τιμή για την Οικογένεια του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού αποτελεί το γεγονός ότι ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος επέλεξαν τον αρχηγό της ομάδας μας, Τάσο Καλλιανιώτη, για να είναι εκείνος που θα φωταγωγήσει φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Νέας Ερυθραίας, την προσεχή Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στις 18:00!

Μάλιστα, παρότι λόγω της πανδημίας φέτος δεν θα διεξαχθούν μαζικές πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, οι πολίτες του Δήμου μας θα έχουν τη δυνατότητα να… μπουν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, παρακολουθώντας ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Νέας Ερυθραίας από τον Τάσο Καλλιανιώτη, ως εκπρόσωπος του Αθλητισμού του Δήμου μας, τιμώντας παράλληλα τον Πανερυθραϊκό για την ιστορική επιστροφή του στην Α2!

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Κηφισιάς για την τιμή, με την ευχή η φετινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου να είναι η απαρχή για να ξημερώσουν πιο φωτεινές ημέρες, απαλλαγμένες από την ανασφάλεια και τους κινδύνους που περνά σήμερα η Ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας!

Τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Νέας Ερυθραίας από τον αρχηγό του Πανερυθραϊκού, Τάσο Καλλιανιώτη, θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε:

1. Μέσα από την Επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάςhttp://www.kifissia.gr/
2. Μέσα από το Κανάλι του Δήμου Κηφισιάς στο YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=gjP7bNPmVeE

Δείτε ΕΔΩ LIVE την εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Νέας Ερυθραίας από τον Τάσο Καλλιανιώτη:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: Στο σπίτι μας ξανά για ακόμη μια νίκη στην Elite League

Μπροστά στον κόσμο μας για ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα Το δεύτερο σερί εντός έδρας αγώνα του δίνει ο Πανερυθραϊκός στην Elite League, αντιμετωπίζοντας στο Κλειστό

Περισσότερα »

Panerythraikos BC goes to the USA: Ο Πανερυθραϊκός ξανά σε κολέγια των ΗΠΑ με Team Ambassador τον Άλεξ Βουγιούκα

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει την περαιτέρω ανάπτυξή του, δημιουργώντας επαφές με κολέγια των Ηνωμένων Πολιτειών. Πέρυσι τέτοια εποχή, άλλωστε, η ομάδα έκανε το πρώτο της ταξίδι

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.