Ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ… ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ!

Ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ… ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΔΙΝΟΥΜΕ «ΠΝΟΗ» ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ!

Οι στιγμές αυτές που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για όλους μας, με τον κορωνοϊό να μην αφήνει ανεπηρέαστο κανένα φάσμα της κοινωνίας και της καθημερινότητας, φέροντας σοβαρό «χτύπημα» και στα αποθέματα αίματος της χώρας, τα οποία εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 έχουν λιγοστέψει δραματικά.

Γι’ αυτό και ο Πανερυθραϊκός, στέκεται για ακόμη μία φορά με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι στα κοινωνικά ζητήματα του τόπου και μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό πλήγμα για τη δημόσια Υγεία, ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ!

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο Πανερυθραϊκός συμμετέχει στην  Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο, μετά την έκκληση του ιατρικού κόσμου για άμεση αύξηση των αποθεμάτων αίματος, και ΚΑΛΕΙ τους αθλητές, τους προπονητές, τα μέλη, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας μας να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα και να ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, δείχνοντας αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 και ώρες 9:00-13:30, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου (Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος) του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 210 8012632

Δίνουμε όλοι μαζί ακόμη έναν σπουδαίο αγώνα, για να βγει νικήτρια η ΖΩΗ!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.