ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ! 🎄🎁

Καθώς τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και οι διαδικασίες τόσο της τηλεκπαίδευσης, όσο και της τηλεργασίας έχουν μπει πια για τα καλά στη ζωή μας, ο Πανερυθραϊκός BC μέσα σε διάστημα μόλις λίγων εβδομάδων ανοίγει για δεύτερη φορά το… σάκο του Άη-Βασίλη για να κάνει ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ σε έναν μεγάλο τυχερό ακόμη ένα τελευταίας τεχνολογίας λάπτοπ Dell, που έχει γίνει πλέον απαραίτητο στην ελληνική οικογένεια!

Έτσι, μετά τον άκρως επιτυχημένο πρώτο Διαγωνισμό, που έτυχε πολύ μεγάλης ανταπόκρισης και συμμετοχής, ο Πανερυθραϊκός BC, γνωρίζοντας τις δυσκολίες των καιρών, αλλά και τις νέες ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί στην καθημερινότητά μας εξαιτίας της πανδημίας, δείχνει ξανά την αλληλεγγύη του προς τον συνάνθρωπο! Συν τοις άλλοις, αφουγκραστήκαμε και την… απαίτηση των φίλων του Συλλόγου, που επικρότησαν την ενέργειά μας, εκφράζοντάς μας την επιθυμία να επαναλάβουμε παρόμοιες δράσεις… Γι’ αυτό και ο Πανερυθραϊκός BC, εν αναμονή των Χριστουγέννων, αποφάσισε να ΚΛΗΡΩΣΕΙ ακόμη ένα λάπτοπ Dell, αποδεικνύοντας ότι παραμένει διαρκώς στο πλευρό σας, με κάθε τρόπο!

Όσοι, λοιπόν, επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ΚΛΗΡΩΣΗ και να διεκδικήσετε το μεγάλο μας Χριστουγεννιάτικο ΔΩΡΟ, ακολουθήστε τα εξής ΤΡΙΑ βήματα:

1. Κάντε LIKE στην Επίσημη Σελίδα του Πανερυθραϊκού BC στο Facebook (εάν έχετε ήδη κάνει LIKE στη Σελίδα μας, αρκούν τα δύο επόμενα βήματα)  ή  Follow στην Επίσημη Σελίδα μας στο Instagram @panerythraikosbc (εάν έχετε ήδη κάνει Follow στη Σελίδα μας, αρκούν τα δύο επόμενα βήματα)
2. Κάντε LIKE στο Ποστ (Fb ή Instagram αντίστοιχα)
3. Κάντε Tag δύο φίλους σας στα σχόλια του Ποστ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αντιστοιχεί μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο!

⚠️ Η διαδικασία της υποβολής συμμετοχών ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα 7/12, και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, αφού θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20/12, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα (Δευτέρα 21/12) θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη Κλήρωση, όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος μας τυχερός!

Good Luck!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds Έφηβοι

U18 Reds: Δάφνη-Πανερυθραϊκός 60-90

Ιδανική πρεμιέρα για τους Εφήβους μας Ιδανική πρεμιέρα πραγματοποίησε η εφηβική ομάδα του Πανερυθραϊκού, με τους U18 Reds να περνούν από το Κλειστό «Μιχάλης Μουρούτσος»

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.