Να συνεχίσει όπως τελείωσε το 2019 ο Πανερυθραϊκός…

Από το Αιγάλεω και το κλειστό “Στ. Βενέτης” ξεκινάει το 2020 για τον Πανερυθραϊκό μας! Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας μας, μετά τις απαραίτητες (έστω και μικρές)… χριστουγεννιάτικες «ανάσες», μπαίνουν ξανά σε ρυθμούς… κανονικότητας και αγωνιστικής δράσης, αφού αύριο, Κυριακή 5/1 στις 18:00, δοκιμάζονται απέναντι στο Αιγάλεω, για την 13η «στροφή» της Β’ Εθνικής.

Ο κόουτς Χουχουλής, που είδε τους αθλητές του να κάνουν τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλους τους φίλους του Πανερυθραϊκού, το ομορφότερο δώρο κλείνοντας ιδανικά το 2019, θα παρατάξει την ομάδα μας πλήρη, αφού άπαντες βρίσκονται στη διάθεσή του.

Μάλιστα, με σκοπό να βελτιώσει πράγματα και να παραμείνει σε εγρήγορση, εν όψει της άκρως απαιτητικής και δύσκολης συνέχειας, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου, ο Πανερυθραϊκός δούλεψε και μέσα στην ανάπαυλα των εορτών, προκειμένου να παρουσιάσει με τον ερχομό του νέου έτους παρόμοια επίπεδα ενέργειας, συνέπειας, συνέχειας και διάρκειας, με εκείνα που ολοκλήρωσε το 2019, ώστε να εμφανίζει κάθε εβδομάδα ολοένα και καλύτερο πρόσωπο, κάνοντας διαρκή μικρά βήματα προόδου ως προς την εκπλήρωση των φετινών του στόχων, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με το Αιγάλεω.

 

#20YearsCoachXouxoulis 🔴

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.