Δεν… κρατιέται ο Παππάς, πάτησε ξανά παρκέ έπειτα από 4,5 μήνες!

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Άλκης Παππάς, έπειτα από τον σοβαρότατο τραυματισμό του και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη (από τον γιατρό του Πανερυθραϊκού, κ. Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική), με την βελτίωσή του να είναι αλματώδης, καθώς ο πολύπειρος γκαρντ της ομάδας μας πάτησε ξανά παρκέ ύστερα από 4,5 μήνες σκληρής δουλειάς, νωρίτερα δηλαδή απ’ ό,τι αρχικά αναμενόταν!

Ο Άλκης, πέραν της επίβλεψης του κ. Τσούκα, βρίσκεται υπό την καθοδήγηση των Φυσιοθεραπευτών του Πανερυθραϊκού, του Επικεφαλής Φυσιοθεραπευτή Αντώνη Καραντώνη και του βοηθού του, Μάριου Λουκά, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Φυσιοθεραπείας και Ενδυνάμωσης «Physiofitness». Ήδη, διανύει τον 5ο μήνα του προγράμματος αποκατάστασης, με το ασκησιολόγιο να εμπλουτίζεται διαρκώς, ελέω της συνεχούς βελτίωσης του αθλητή μας!

Μάλιστα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Άλκης βρίσκεται ήδη αρκετά πιο μπροστά από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, έχοντας… τρελάνει τους πάντες, μιας και ο τραυματισμός του ήταν εξαιρετικά σοβαρός, ενώ ήδη ο παίκτης μας ξεκίνησε και ασκήσεις στο παρκέ με μπάλα, αλλά και σουτ!

Αναφερόμενος στην πορεία αποκατάστασης του Άλκη Παππά, ο Επικεφαλής Φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, Αντώνης Καραντώνης, μιλώντας στο panerythraikosbc.gr, σημείωσε: «Έχοντας πλέον συμπληρώσει πάνω από 4 μήνες από την ημέρα που ο Άλκης μπήκε στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραυματισμένου πρόσθιου χιαστού του και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε από τις πρώτες κιόλας μέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση την Φυσιοθεραπευτική προσέγγιση, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τη σύμφωνη γνώμη μάλιστα και του κόουτς Χουχουλή, με τον οποίο έχουμε συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υγείας του Παππά. Και με μεγάλη χαρά μπορώ να πω ότι με την άψογη συνεργασία του αθλητή πετύχαμε έγκαιρα την πλήρη λειτουργική αποκατάσταση της άρθρωσης, γεγονός που μας επέτρεψε πολύ γρήγορα να συνεχίσουμε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ασκήσεων ισορροπίας και ιδιοδεκτικότητας, όπως εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις τέτοιων τραυματισμών. Σήμερα που μιλάμε, έχουμε πετύχει ο Άλκης να είναι πλήρως λειτουργικός, συνεχίζει το τρέξιμο καθημερινά, με όλο και μεγαλύτερη ένταση, και βρίσκεται ήδη στο δεύτερο τρίμηνο της αποκατάστασης, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις και τους αγώνες… όποτε γίνουν. Και θεωρώ ότι η στιγμή της επιστροφής του δεν αργεί πολύ ακόμη… Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πανερυθραϊκό και ιδιαίτερα τον κόουτς Δημήτρη Χουχουλή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν -για ακόμη μία χρονιά- στο πρόσωπό μου και στη δουλειά μου, έχοντας πάντα ως γνώμονα την Υγεία των αθλητών και μόνο, γεγονός που καθιστά τον Σύλλογο -κατά τη γνώμη μου- στους κορυφαίους Αθλητικούς Συλλόγους της χώρας, ειδικά στο κομμάτι της αθλητικής-ιατρικής φροντίδας και αποκατάστασης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.