ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ ΣΕ ΓΓΑ, ΕΟΚ ΚΑΙ ΠΣΑΚ

ΠΡΟΣ:   ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
               ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
               Π.Σ.Α.Κ.

Αξιότιμοι κύριοι,

Έπειτα από ενάμιση μηνά σε αναστολή λειτουργίας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με αφορμή τις συντονισμένες προσπάθειες της Ε.Ο.Κ. και του Π.Σ.Α.Κ. για επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τη θέση μας, όπως είχε αποσταλεί στην -από τις 3/11/2020- επιστολή μας προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:

«Ως Σωματείο ζητούμε τη σχετική άδεια προπόνησης για την ομάδα Ανδρών του Πανερυθραϊκού, που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ, πάντοτε με την απαρέγκλιτη τήρηση των σχετικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και με τη δέσμευση ότι οι αθλητές και οι προπονητές μας θα υποβάλλονται υποχρεωτικά κάθε εβδομάδα σε Rapid Tests για κορωνοϊό από διαπιστευμένο εργαστήριο. Εξάλλου, ως Σύλλογος έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στο αγαθό της Δημόσιας Υγείας, κάτι που έχουμε αποδείξει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τις πράξεις μας και την υπεύθυνη στάση μας (απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας, δωρεά προς το Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού της χώρας, κλπ.) και δεν θα θέταμε ποτέ σε κίνδυνο την Υγεία των αθλητών μας και του προσωπικού μας».

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός είναι από τους τομείς που επηρεάζονται και βάλλονται ανεπανόρθωτα. Τα επαγγέλματα των εμπλεκομένων με τον Αθλητισμό έχουν ανασταλεί και επί της ουσίας υπάρχει βιοποριστικό πρόβλημα. Επιθυμία μας είναι να υποστηρίξουμε τους αθλητές, τους προπονητές και το προσωπικό μας, με όλες μας τις δυνάμεις. Θεωρούμε ότι σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή για όλον τον κόσμο και κατ’ επέκταση για το άθλημα που υπηρετούμε, θα πρέπει όλοι ενωμένοι να συμμετάσχουμε και να συμβάλουμε ουσιαστικά στην επανεκκίνηση τόσο του αθλήματός μας, όσο και του Αθλητισμού γενικότερα.

Με εκτίμηση,

Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτρης Τσικόπουλος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ Α.Σ._Επιστολη Γ.Γ.Α._Ε.Ο.Κ._Π.Σ.Α.Κ._18_12_2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.