Επίσημος Συνεργάτης του Πανερυθραϊκού για τα Test Covid-19 τα «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ»!

Η πανδημία έχει φέρει νέα δεδομένα στις ζωές μας, γι’ αυτό και ο Πανερυθραϊκός εναρμονιζόμενος απόλυτα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δείχνοντας εκ νέου αντανακλαστικά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τα διακεκριμένα «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ» (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε. 3, Νέα Ερυθραία), τα οποία θα είναι ο Επίσημος Συνεργάτης του Συλλόγου για τα Test Covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι αθλητές, οι προπονητές και το σταφ της ανδρικής μας ομάδας θα πρέπει να υποβάλλονται κάθε εβδομάδα σε Test για τον κορωνοϊό, προκειμένου να εξασφαλίζουν άδεια για να προπονούνται νόμιμα. Και, πλέον, θα βρίσκονται στα… σίγουρα χέρια των Διαγνωστικών Κέντρων ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ, καθώς σε εβδομαδιαία βάση θα υποβάλλονται από το εξειδικευμένο τους προσωπικό στις συγκεκριμένες εξετάσεις, παρέχοντάς μας σιγουριά και αξιοπιστία, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη δημόσια Υγεία.

Ευχαριστούμε θερμά τα «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ» για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και τα καλωσορίζουμε ξανά στην Πανερυθραϊκή Οικογένεια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds Έφηβοι

U18 Reds: Δάφνη-Πανερυθραϊκός 60-90

Ιδανική πρεμιέρα για τους Εφήβους μας Ιδανική πρεμιέρα πραγματοποίησε η εφηβική ομάδα του Πανερυθραϊκού, με τους U18 Reds να περνούν από το Κλειστό «Μιχάλης Μουρούτσος»

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.