Ανανέωσε και ο Στάθης!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας για ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη χρονιά!

Ο 20χρονος δυναμικός φόργουορντ, από τη στιγμή που επέστρεψε απ’ τον τραυματισμό του, πραγματοποίησε την πιο ουσιαστική και μεστή σεζόν της μέχρι τώρα πορείας του, συμβάλλοντας κι εκείνος με τη σειρά του στην πορεία πρωταθλητισμού του Πανερυθραϊκού φέτος, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει υπερηφάνεια, αφού ο Παναγιώτης μεγαλώνει μπασκετικά, διαρκώς, μέσα από το Πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού μας.

Στο πλαίσιο της επισημοποίησης της παραμονής του στον Πανερυθραϊκό για τρίτο συνεχόμενο χρόνο, ο Παναγιώτης Στάθης, μιλώντας στο www.panerythraikosbc.gr, δήλωσε: «Πλέον, μπορώ να πω ότι νιώθω τον Πανερυθραϊκό σαν δεύτερη Οικογένειά μου. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού το γεγονός ότι με στήριξε όλη αυτή την περίοδο του σοβαρού μου τραυματισμού, περίοδος η οποία ήταν πολύ δύσκολη για μένα, με έκανε να αισθανθώ στο 100% τι σημαίνει Οικογένεια, τι σημαίνει να σε «αγκαλιάζει» ένας Σύλλογος και οι άνθρωποί του, πράγμα που θα τολμήσω να πω πως ελάχιστοι το κάνουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια και για την επάνοδο της ομάδας στην Α2 και αυτό που θέλω απ’ την πλευρά μου να υποσχεθώ είναι ότι θα βάλω τα δυνατά μου, θα προσπαθήσω ακόμη πιο σκληρά, ώστε να δικαιώσω τον κόουτς Χουχουλή και ολόκληρο τον Πανερυθραϊκό που μου έδειξαν ξανά εμπιστοσύνη, παρά τον άσχημο τραυματισμό που πέρασα, δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ με την ομάδα και στην Α2, κάτι που το περίμενα πώς και πώς! Καλή χρονιά να έχουμε!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.