U15 Reds: ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 61-80 (15η Αγ.)

15η Αγωνιστική U15 Reds (Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ) – 1ος Όμιλος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 61-80

Το πάλεψαν απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης, οι U15 Reds του Πανερυθραϊκού μας, ωστόσο δεν κατάφεραν να φανούν μέχρι τέλους ανταγωνιστικοί, αν και το τελικό 61-80 υπέρ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ενδεχομένως αδικεί την προσπάθεια των παιδιών μας!

Η ομάδα μας για 25 λεπτά κοίταξε στα μάτια τον -εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα- Απόλλωνα, αποδίδοντας καλό και ορθολογικό μπάσκετ και βγάζοντας… μπόλικη ενέργεια και στα δύο μέρη του παρκέ. Και παρότι δεν έπιασε τα στάνταρ προηγούμενων αναμετρήσεων η εικόνα της ήταν αρκετά ικανοποιητική! Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή, με τον Πανερυθραϊκό -επηρεασμένο και από τις απουσίες- να μένει από δυνάμεις και τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν στο τέταρτο δεκάλεπτο και να φτάνουν τελικά (πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ) στη νίκη με 61-80.

Επόμενος αντίπαλος για τους U15 Reds του Πανερυθραϊκού τα Βριλήσσια, τα οποία θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας, την ερχόμενη Τρίτη 28/1 και ώρα 19:30 στο κλειστό Βριλησσίων, για την 16η Αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Δεκάλεπτα: 15-16, 29-38, 45-59, 61-80

Διαιτητές: Αμπελίδης, Τσόλη

Πανερυθραϊκός Reds (Μπίσκας, Δρυμαλίτης): Χαλάτσης, Θωμαΐδης, Μητσόπουλος, Νασιάκος, Χατζηθεοδώρου, Αλότσι, Δημόπουλος, Μπίζιος, Αναστασίου, Πράπας, Λιακόπουλος, Στάθης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.