Ξεκινήσαμε!

Στις… επάλξεις και πάλι η Ακαδημία του Πανερυθραϊκού, καθώς σήμερα οι προπονήσεις μας επανεκκίνησαν, μετά τη σταδιακή άρση μέτρων και την επαναλειτουργία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και η ΓΓΑ, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα!

Η αρχή έγινε, λοιπόν, από το Ανοικτό Γήπεδο Εθνικής Αντιστάσεως, το οποίο γέμισε ξανά… ζωή και χαμόγελα! Ο αγαπημένος ήχος από τη μπάλα ακούστηκε και πάλι και η χαρά στα πρόσωπα όλων δεν μπορούσε να κρυφτεί με τίποτα!

Αποστάσεις μεταξύ των παιδιών, απολύμανση σε κάθε μπάλα ξεχωριστά με το πέρας της εκάστοτε προπόνησης και το απαραίτητο κενό 20 λεπτών μεταξύ κάθε προπόνησης για τις απαιτούμενες διαδικασίες πρόληψης και προστασίας ήταν μερικές από τις καινούριες συνθήκες, σύμφωνα με τις οποίες αναπροσαρμόζει η Ακαδημία του Πανερυθραϊκού τη λειτουργία της .

Παρών στις προπονήσεις όλων των Τμημάτων ήταν και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Χουχουλής, ο οποίος καλωσόρισε και πάλι τα παιδιά μας, ύστερα από τη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε και μας κράτησε στα σπίτια μας, βάζοντας έστω και προσωρινά στον «πάγο» ολόκληρο τον κόσμο, ενώ πριν από κάθε προπόνηση ενημέρωνε ξεχωριστά το κάθε Τμήμα για τα νέα δεδομένα διεξαγωγής των προπονήσεων, παίρνοντας ενεργά μέρος σε αυτές μαζί με το προπονητικό τιμ του Πανερυθραϊκού.

Πλέον, αναμένουμε τις αποφάσεις του Δήμου Κηφισιάς και για το άνοιγμα των Κλειστών Αθλητικών Κέντρων, ούτως ώστε να ζήσουμε το συντομότερο δυνατό παρόμοιες στιγμές ΚΑΙ στο «Στέλιος Καλαϊτζής» ΚΑΙ στο «Φώτης Βαρδαξής»!

WE ARE BACK !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.