Ξεκινά και πάλι η δράση στην Α2 – Εκτός με Αμύντα το προσεχές Σάββατο (3/4) ο Πανερυθραϊκός

Έπειτα από 5 πολύ δύσκολους μήνες απραξίας, εξαιτίας του «λουκέτου» στον Αθλητισμό, η Α2 επανεκκινεί το προσεχές Σάββατο 3 Απριλίου, με τον Πανερυθραϊκό μας να ρίχνεται εκ νέου στη «μάχη» του Πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα (3/4, 18:00), για την 6η Αγωνιστική της διοργάνωσης!

Όσον αφορά στο νέο φορμάτ, ο Α’ Γύρος του Πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί κανονικά, ενώ στον Β’ Γύρο θα συμμετάσχουν οι πρώτες 8 ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, όπως αυτές θα προκύψουν με την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, που έχουν προκύψει μετά την πολύμηνη αποχή από την αγωνιστική δραστηριότητα και τις ουκ ολίγες κακοτοπιές ελέω κορωνοϊού, ο Κόροιβος Αμαλιάδας και το Αγρίνιο δεν θα συμμετάσχουν στη συνέχεια του Πρωταθλήματος, με τους αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής να θεωρούνται ως μη γενόμενοι. Ως εκ τούτου, οι δύο νίκες του Πανερυθραϊκού επί των δύο αυτών ομάδων αφαιρούνται από την επικαιροποιημένη Βαθμολογία.

Βεβαίως, η επιστροφή στην αγωνιστική δράση θα συνοδεύεται και τους απαιτούμενους κανόνες υγειονομικής προστασίας, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τους αθλητές, τους προπονητές και τα σταφ των ομάδων της Α2 να υπόκεινται υποχρεωτικά κάθε εβδομάδα σε Covid-19 Test, προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.