U18 Reds: Αρης Πετρούπολης-Πανερυθραϊκός 71-65

Ήττα στις λεπτομέρειες στην Πετρούπολη

Οι U18 Reds του Πανερυθραϊκού δεν τα κατάφεραν στην Πετρούπολη και ηττήθηκαν με 71-65 από τον Αρη Πετρούπολης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Εφήβων ΕΣΚΑ.

Η ομάδα μας κατάφερε να επιστρέψει από το -9 του ημιχρόνου (38-29) και να ισοφαρίσει σε 48-48 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όμως στο τέλος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 71-65.

Ο επόμενος αγώνας μας είναι την Τρίτη (18/11, 21:30) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» με αντίπαλο τον Δούκα.

Αρης Πετρούπολης-Πανερυθραϊκός 71-65
Διαιτητές
: Κυριακόπουλος-Πατρίκης
Δεκάλεπτα: 17-15, 38-29, 48-48, 71-65
Άρης Πετρούπολης (Αρχιμανδρίτης): Μπουρβάνης 8 (2), Λουκουτός, Αργυρακάκης 9 (3), Λούβρος 28 (4), Κούρος, Τεμπέλης 10, Ζαρμπής 6, Πάτσος 6, Παμπουρτζής 4.
Πανερυθραϊκός (Μπάρδας-Χατζής): Δαϊδινίδης 7, Σοφιανός 2, Αεράκης 2, Φωτόπουλος 13 (1), Ρηγόπουλος 6, Κουφόπουλος, Αγγελόπουλος 6, Πρωτόγερος 19, Φραγκιαδάκης 2, Κοκολιός 8 (1), Παπαδριανός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Αλεξάνδρα Μιχοπούλου: «Η αθλητική ψυχολογία γίνεται πραγματικότητα στις ελληνικές ομάδες στην εποχή της εικόνας και των social media»

Η αθλητική ψυχολόγος του Πανερυθραϊκού στο ΕΟΚ Web Radio Ο Πανερυθραϊκός ήταν ένας από τους πρώτους συλλόγους, που προχώρησε στην πρωτοβουλία της προσθήκης αθλητικής ψυχολόγου

Περισσότερα »

Πανερυθραϊκός: Με πολλές εκπλήξεις και «ανεξίτηλες» αναμνήσεις η καθιερωμένη Buzzer Beater Day powered by Deli (photo gallery)

Μοναδικές στιγμές για άλλη μια φορά και ξανά… οικογενειακό ραντεβού για το 2027! Μια ακόμη ιδιαίτερη χρονιά έφτασε στο τέλος για τον Πανερυθραϊκό με την

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.