U18 Reds: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 71-64 | ΠΡΕΜΙΕΡΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

U18 Reds: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 71-64

Πρεμιέρα Α’ Κατηγορίας Εφήβων ΕΣΚΑ

Με ήττα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Εφήβων της ΕΣΚΑ οι U18 Reds του Πανερυθραϊκού μας, οι οποίοι, παρά την προσπάθειά τους, δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το κλειστό του «ΔΑΪΣ», αφού ο Δούκας ήταν ο νικητής του ντέρμπι της Πρεμιέρας με 71-64.

Παρότι η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και έλεγχε το παιχνίδι στα τρία πρώτα λεπτά του ματς (3-8), η συνέχεια ήταν δυσανάλογη με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες μας στο ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τις αμυντικές ολιγωρίες και τα εύκολα λάθη (σ.σ. τα οποία μαζί με τις πολλές χαμένες βολές ήταν εν τέλει και αυτά που στοίχισαν) και να περνούν μπροστά, διατηρώντας συνεχώς το προβάδισμα, το οποίο έφτασε ακόμη και στο +10 με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (38-28). Στο δεύτερο μέρος, ο Πανερυθραϊκός αντεπιτέθηκε, βγάζοντας αντίδραση και όχι μόνο να φέρει το ματς στα μέτρα του, αλλά και να ανακτήσει εκ νέου το προβάδισμα, στο 37′ (63-64) και να θέσει νέα δεδομένα στην αναμέτρηση. Όμως, στο φινάλε, κάποια μεγάλα σουτ τριών πόντων από πλευράς γηπεδούχων και ένα σερί 8-0 έγειρε την πλάστιγγα οριστικά υπέρ του Δούκα για το τελικό 71-64.

Τη 2η Αγωνιστική, οι U18 Reds του Πανερυθραϊκού (Έφηβοι Α’) φιλοξενούν την Triple Crown, στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», την προσεχή Τρίτη 20/10 και ώρα 21:30, στο πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας μας τη φετινή σεζόν.

Δεκάλεπτα: 21-14, 38-28, 57-49, 71-64

Διαιτητές: Ορφανός, Δελδήμος

Πανερυθραϊκός (Ασημακόπουλος, Παλαντζάς): Χαλάτσης, Βαρδής 7, Κούρτας, Κατσόγιαννης 21 (2), Καλύβας 11 (2), Νικολαΐδης 12, Στυλιανός 4, Χαρμπ 4, Σελούλης 5 (1), Θωμαΐδης, Φωτόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.