Το Post Game του ματς-πρόκρισης στα Play-Off Πανερυθραϊκός-Αμύντας

Παρακολουθήστε, μέσα από το Επίσημο Κανάλι του Πανερυθραϊκού στο YouTube, τις δηλώσεις μερικών εκ των πρωταγωνιστών για την κορυφαία στιγμή στην ιστορία της ομάδας μας, αλλά και του τεχνικού του Αμύντα, Μάη Κωνσταντινίδη, μετά την αναμέτρηση της τελευταίας Αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Α2.

⇒ Η συγκινητική αφιέρωση του κόουτς Χουχουλή στον μακροβιότερο παράγοντα του Πανερυθραϊκού και όχι μόνο, Μιχάλη Χατζόπουλο.

⇒ Το πανηγυρικό κλίμα, τα πειράγματα… on camera, η αγκαλιά του Τάσου Καλλιανιώτη, του Λουκά Γιαουρτόγλου και Χρήστου Σκάνδαλου, αλλά και το… παράπονο του Captain για τους πολλούς & σοβαρούς τραυματισμούς, που δεν άφησαν την ομάδα να χαρεί την ιστορική της επιτυχία όσο μπορούσε…

#PlayOffs 📣
#QUALIFICATIONS

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Η τρίτη εβδομάδα του 32ου Navarino Basketball Summer Camp είχε… αύρα πρωταθλητή Ευρώπης με την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή (photo gallery)

Συνεχίζουμε δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα! Το 32ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα (1-5/7) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», με τους

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.