Το φετινό δείπνο του Πανερυθραϊκού εν όψει της νέας σεζόν!

Το φετινό δείπνο του Πανερυθραϊκού εν όψει της νέας σεζόν!

Το φετινό δείπνο του Πανερυθραϊκού εν όψει της νέας σεζόν!

Με το καθιερωμένο πλέον δείπνο, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Πανερυθραϊκού για το πρωτάθλημα, σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου (σ.σ. ο Πρόεδρος Δημήτρης Τσικόπουλος, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Μπάσκετ Σπύρος Γριβέας-Διονύσης Κατσιώτης, το ιστορικό διοικητικό μέλος Μιχάλης Χατζόπουλος και ο υπεύθυνος Εφηβικού & Παιδικού Τμήματος Δημήτρης Κοντός) καλωσόρισε την ανδρική μας ομάδα, εν όψει της προσεχούς σεζόν 2019-2020!

Το φετινό… καλωσόρισμα έλαβε χώρα στην πανέμορφη και “ζεστή” αυλή του γνωστού εστιατορίου STOFFA της Κηφισιάς (Βασ. Αμαλίας 20), όπου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά το άριστο και “εγκάρδιο” κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Πανερυθραϊκού (σ.σ. κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός ότι το δείπνο έληξε… μετά τα μεσάνυχτα, παρότι καθημερινή), με τα καινούρια αποκτήματα της ομάδας μας να αισθάνονται ήδη… παλιοί και τον φροντιστή του Πανερυθραϊκού, Σταύρο Χελιώτη, να κλέβει όπως πάντα τις εντυπώσεις, αλλά και τις καρδιές… ακόμη και του προσωπικού του εστιατορίου!

Ο Πρόεδρος του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Τσικόπουλος, ευχήθηκε «Καλή Σεζόν με Υγεία σε όλους», επισημαίνοντας ότι ο Πανερυθραϊκός ως Οργανισμός πρέπει να δουλεύει στο υψηλότερο επίπεδο από το ανδρικό τμήμα μέχρι και τις μικρότερες ηλικίες των Ακαδημιών και να εργάζεται διαρκώς ώστε να “μεγαλώνει” διαρκώς σε όλους τους τομείς.

Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο STOFFA για τη φιλοξενία, αλλά και το εξαιρετικό του προσωπικό για την εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Καλή σεζόν, με Υγεία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.