Το «ευχαριστώ» του Πανερυθραϊκού στους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές!

Κόντρα στις δυσκολίες των καιρών και παρά την πρωτόγνωρη -δυσάρεστη- εμπειρία της πανδημίας, που μας στέρησε πολλά τους προηγούμενους τρεις μήνες, η πορεία Πρωταθλητισμού του Πανερυθραϊκού στη φετινή σεζόν δικαιώθηκε απόλυτα, με την ομάδα μας να αναδεικνύεται πανάξια Πρωταθλήτρια Β’ Εθνικής (1ου Ομίλου) για πρώτη φορά στην ιστορία της και παράλληλα να επιστρέφει έπειτα από τέσσερα χρόνια ξανά στην Α2!

Και, φυσικά, σε αυτή μας την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι μας! Οι Χορηγοί και οι Υποστηρικτές μας στάθηκαν αρωγοί σε όλη αυτή την πορεία και έβαλαν το δικό τους “λιθαράκι” ούτως ώστε ο Πανερυθραϊκός μας να τα καταφέρει και να επιτευχθούν οι στόχοι μας, δείχνοντας πίστη στο πλάνο και το Όραμα του Συλλόγου!

Γι’ αυτό και θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους Navarino, Λακωνία, GSA Sport, XimosPrint, Cafe Racer, Buffalo Wings & RingsAthens, Black Joe – Νέα Ερυθραία και Μπουκιά & Συχώριο, για τη συνεχή τους στήριξη, ακόμη και σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας περίοδο.

Η Πανερυθραϊκή Οικογένεια παραμένει ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ακόμα και στα δύσκολα! Η επόμενη μέρα θα μας βρει ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ, ακόμη πιο ΔΕΜΕΝΟΥΣ, ακόμη πιο ΟΡΕΞΑΤΟΥΣ!

Συνεχίζουμε μαζί Δυνατά!

𝙏𝙊𝙂𝙀𝙏𝙃𝙀𝙍 𝙒𝙀 𝙍𝙄𝙎𝙀…! 🌟

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Η τρίτη εβδομάδα του 32ου Navarino Basketball Summer Camp είχε… αύρα πρωταθλητή Ευρώπης με την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή (photo gallery)

Συνεχίζουμε δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα! Το 32ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα (1-5/7) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», με τους

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.