Τάσος Αντωνίου, ο νέος Team Manager του Πανερυθραϊκού!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και πάντα με σεβασμό στην ιστορία του, ανακοινώνει ότι ο Τάσος Αντωνίου, έπειτα από έξι συναπτά έτη που τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα της ομάδας μας ως παίκτης, από φέτος αλλάζει πόστο και αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στο ανδρικό μας Τμήμα!

Ο Τάσος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Πανερυθραϊκού, αφού για έξι ολόκληρα χρόνια ήταν από τα βασικά «εργαλεία» του ρόστερ, αλλά και ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, όντας παράδειγμα αυταπάρνησης, ομαδικότητας και αγωνιστικότητας και έχοντας πια συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον Σύλλογο!

Τάσο, σου ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα νέα σου καθήκοντα και είμαστε σίγουροι ότι και από το καινούριο σου πόστο θα συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις πάντα… Να δίνεις και την ψυχή σου!

Ο Πανερυθραϊκός τιμά την ιστορία του!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: Στο σπίτι μας ξανά για ακόμη μια νίκη στην Elite League

Μπροστά στον κόσμο μας για ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα Το δεύτερο σερί εντός έδρας αγώνα του δίνει ο Πανερυθραϊκός στην Elite League, αντιμετωπίζοντας στο Κλειστό

Περισσότερα »

Panerythraikos BC goes to the USA: Ο Πανερυθραϊκός ξανά σε κολέγια των ΗΠΑ με Team Ambassador τον Άλεξ Βουγιούκα

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει την περαιτέρω ανάπτυξή του, δημιουργώντας επαφές με κολέγια των Ηνωμένων Πολιτειών. Πέρυσι τέτοια εποχή, άλλωστε, η ομάδα έκανε το πρώτο της ταξίδι

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.