Συνεχίζουν στο πλευρό του κόουτς Χουχουλή οι Νούσης, Μπίσκας και Χατζής!

Συνεχίζουν στο πλευρό του κόουτς Χουχουλή οι Νούσης, Μπίσκας και Χατζής!

Συνεχίζουν στο πλευρό του κόουτς Χουχουλή οι Νούσης, Μπίσκας και Χατζής!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους προπονητές μας, Θάνο Νούση και Χάρη Μπίσκα, οι οποίοι θα απαρτίζουν για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο το τεχνικό τιμ της ανδρικής μας ομάδας, όντας εκείνοι που θα βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη Χουχουλή ως άμεσοι συνεργάτες του, στον ιστορικό 20ό του χρόνο στον Πανερυθραϊκό!

Θάνος και Χάρης, πέραν του ακέραιου χαρακτήρα, του ήθους και της εργατικότητάς τους, στοιχεία που τους κάνουν να ξεχωρίζουν και με τα οποία έχουν κερδίσει την αμέριστη εκτίμηση όλων στην Πανερυθραϊκή Οικογένεια, έχουν παράλληλα καταφέρει να επιδείξουν σπουδαία επιτεύγματα και σημαντικές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στο ανδρικό τμήμα, όπου έχουν κομβικές αρμοδιότητες στα νευραλγικά καθήκοντα του τεχνικού μας τιμ, με τον κόουτς Χουχουλή να τους παρέχει απόλυτη εμπιστοσύνη, αλλά και ως προπονητές των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής του Πανερυθραϊκού. Αποκορύφωμα της περασμένης σεζόν, η πανάξια παραμονή της Εφηβικής μας ομάδας στην Α’ Κατηγορία, αλλά και η κατάκτηση της 3ης θέσης των Παμπαίδων 2005!

Εκτός από τη θέση των άμεσων συνεργατών του κόουτς Χουχουλή στην ανδρική μας ομάδα, Θάνος Νούσης και Χάρης Μπίσκας θα συνεχίσουν το έργο τους και στις μικρές ηλικίες, όντας μέλη του προπονητικού επιτελείου των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής του Πανερυθραϊκού. Συν τοις άλλοις, ο μεν Νούσης θα συνεχίσει την καθοδήγηση του Εφηβικού τμήματος ως head coach, ενώ ο δε Μπίσκας αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής το Παιδικό τμήμα του Συλλόγου, το οποίο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Παράλληλα, ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει και την επέκταση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας με τον Παναγιώτη Χατζή, ο οποίος θα αναλάβει για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο την εκγύμναση της ανδρικής ομάδας.

Εξάλλου, Παναγιώτης Χατζής και Δημήτρης Χουχουλής είναι συνεργάτες σχεδόν δύο δεκαετίες -έχοντας συμπληρώσει πλέον 15 χρόνια κοινής πορείας στον Πανερυθραϊκό- και έτσι δεν θα μπορούσε να μην είναι παρών στην ιστορική φετινή επέτειο των 20 χρόνων παρουσίας του κόουτς Χουχουλή στο Σύλλογο!

Θάνο, Χάρη και Παναγιώτη, καλή δύναμη εν όψει της νέας σεζόν!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.