Συνεχίζεται η στρατηγική συνεργασία του Πανερυθραϊκού με την Ευρωκλινική Αθηνών!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, έπειτα από ένα χρόνο αγαστής και ανεκτίμητης συνεργασίας με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνέχιση της συμπόρευσής μας και για την προσεχή σεζόν 2021-2022.

Με μοναδικό μας μέλημα την προστασία και τη θωράκιση της Υγείας ΟΛΟΥ του Συλλόγου, τα παιδιά της Ακαδημίας μας θα έχουν ΚΑΙ φέτος πρόσβαση στην Ευρωκλινική Παίδων, μέσω της «Κάρτας Προνομίων Kids» του Ομίλου Ευρωκλινικής, που θα παρέχει στους μικρούς μας αθλητές μοναδικά προνόμια!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, ο Διευθυντής Ορθοπεδικός – Ευρωκλινική Αθηνών, κ. Φώτης Τσούκας, θα είναι και την προσεχή Αγωνιστική Περίοδο ο Επίσημος Ιατρός του Πανερυθραϊκού.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Ευρωκλινικής για τη στήριξη και την ξεχωριστή συνεργασία και συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για να πάμε τον Πανερυθραϊκό ακόμη πιο ψηλά! #TogetherWeRise

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.