Συνεχίζεται η στρατηγική συνεργασία του Πανερυθραϊκού με την Ευρωκλινική Αθηνών!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, έπειτα από ένα χρόνο αγαστής και ανεκτίμητης συνεργασίας με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνέχιση της συμπόρευσής μας και για την προσεχή σεζόν 2021-2022.

Με μοναδικό μας μέλημα την προστασία και τη θωράκιση της Υγείας ΟΛΟΥ του Συλλόγου, τα παιδιά της Ακαδημίας μας θα έχουν ΚΑΙ φέτος πρόσβαση στην Ευρωκλινική Παίδων, μέσω της «Κάρτας Προνομίων Kids» του Ομίλου Ευρωκλινικής, που θα παρέχει στους μικρούς μας αθλητές μοναδικά προνόμια!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, ο Διευθυντής Ορθοπεδικός – Ευρωκλινική Αθηνών, κ. Φώτης Τσούκας, θα είναι και την προσεχή Αγωνιστική Περίοδο ο Επίσημος Ιατρός του Πανερυθραϊκού.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Ευρωκλινικής για τη στήριξη και την ξεχωριστή συνεργασία και συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για να πάμε τον Πανερυθραϊκό ακόμη πιο ψηλά! #TogetherWeRise

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

«Ο Πανερυθραϊκός θα συνεχίσει στο ίδιο πλάνο με στόχο ανάλογες επιτυχίες στην νέα Elite League»

Άφησαν το στίγμα του νέου Πανερυθραϊκού οι Δημήτρης Χουχουλής και Τάσος Καλλιανιώτης στη συνέντευξη Τύπου για την Elite League της σεζόν 2023-2024 Η αντίστροφη μέτρηση

Περισσότερα »

Πανερυθραϊκός: Με υποσχετική στον Απόλλωνα Σμύρνης οι Καραΐσκος και Χατζηθεοδώρου

Επένδυση στα όνειρά τους Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την παραχώρηση των αθλητών του, Ανάσταση Καραΐσκου και Γιώργου Χατζηθεοδώρου, στον Απόλλωνα Σμύρνης με υποσχετική.

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.