Στρατηγικής σημασίας συνεργασία του Πανερυθραϊκού με την Ευρωκλινική Αθηνών!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με αίσθημα ευθύνης και υπερηφάνεια, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, έχοντας φυσικά ως μοναδικό στόχο την προστασία και τη θωράκιση της ΥΓΕΙΑΣ όλου του Συλλόγου!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, ο Διευθυντής Ορθοπεδικός – Ευρωκλινική Αθηνών, κ. Φώτης Τσούκας, θα είναι ο Επίσημος Ιατρός του Πανερυθραϊκού.

Φυσικά, η συνεργασία μας επεκτείνεται σε όλον τον Οργανισμό και ιδιαίτερα στα παιδιά της Ακαδημίας μας, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στην Ευρωκλινική Παίδων, μέσω της «Κάρτας Προνομίων Kids» του Ομίλου Ευρωκλινικής, που θα παρέχει στους μικρούς μας αθλητές μοναδικά προνόμια!

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Ευρωκλινικής και τον καλωσορίζουμε στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού! #TogetherWeRise!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

«Ο Πανερυθραϊκός θα συνεχίσει στο ίδιο πλάνο με στόχο ανάλογες επιτυχίες στην νέα Elite League»

Άφησαν το στίγμα του νέου Πανερυθραϊκού οι Δημήτρης Χουχουλής και Τάσος Καλλιανιώτης στη συνέντευξη Τύπου για την Elite League της σεζόν 2023-2024 Η αντίστροφη μέτρηση

Περισσότερα »

Πανερυθραϊκός: Με υποσχετική στον Απόλλωνα Σμύρνης οι Καραΐσκος και Χατζηθεοδώρου

Επένδυση στα όνειρά τους Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την παραχώρηση των αθλητών του, Ανάσταση Καραΐσκου και Γιώργου Χατζηθεοδώρου, στον Απόλλωνα Σμύρνης με υποσχετική.

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.