Η «σημαία» ακλόνητη στον ιστό της… Τάσος Καλλιανιώτης 14ετίας!

Τάσος Καλλιανιώτης και Πανερυθραϊκός 14 Χρόνια μαζί

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, τιμώντας το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον του, και πάντοτε με απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του, ανακοινώνει τη συνέχιση της σχέσης ζωής με τον αρχηγό μας, Τάσο Καλλιανιώτη, για 14η σεζόν!

Έτσι, ο «Captain» μας θα συνεχίσει να ηγείται των προσπαθειών της ομάδας μας, στην τρίτη διαδοχική χρονιά της στην Α2 (και έβδομη συνολικά στη δεύτερη τη τάξει Κατηγορία), καθοδηγώντας και μεταλαμπαδεύοντας στους νεότερους την εμπειρία του, τις αρχές και τη φιλοσοφία του Συλλόγου, αλλά και το πνεύμα μαχητή που διέπει τον Πανερυθραϊκό, ως ένας εκ των σημαντικότερων πρεσβευτών του Οράματός μας!

Τάσο, Καλή Σεζόν, Καλή Δύναμη και ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε να «γράφουμε» -νέες- «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του Πανερυθραϊκού μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: Στο σπίτι μας ξανά για ακόμη μια νίκη στην Elite League

Μπροστά στον κόσμο μας για ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα Το δεύτερο σερί εντός έδρας αγώνα του δίνει ο Πανερυθραϊκός στην Elite League, αντιμετωπίζοντας στο Κλειστό

Περισσότερα »

Panerythraikos BC goes to the USA: Ο Πανερυθραϊκός ξανά σε κολέγια των ΗΠΑ με Team Ambassador τον Άλεξ Βουγιούκα

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει την περαιτέρω ανάπτυξή του, δημιουργώντας επαφές με κολέγια των Ηνωμένων Πολιτειών. Πέρυσι τέτοια εποχή, άλλωστε, η ομάδα έκανε το πρώτο της ταξίδι

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.