«Σιδερένιος», Θανάση!

Το κατώφλι του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο Θανάσης Ντουζίδης, ο οποίος υπεβλήθη σε απόλυτα επιτυχημένη αρθροσκοπική μηνισκεκτομή από τον γιατρό του Πανερυθραϊκού, κ. Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο αριστερό γόνατο.

Εν τέλει, οι ενοχλήσεις του 23χρονου φόργουορντ του Πανερυθραϊκού μας δεν ήταν κάτι επιπόλαιο, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου κέρατος έξω μηνίσκου, ρήξη οπίσθιου κέρατος έσω μηνίσκου, αλλά και μία μικρή οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου, χωρίς ιδιαίτερο έλλειμμα.

Έτσι, ο Ντουζίδης έγινε ο τρίτος παίκτης μας που διέβη την πόρτα του χειρουργείου, την τρέχουσα σεζόν, με την επιστροφή του νεαρού -άλλοτε διεθνούς- αθλητή μας στη δράση να υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα, ενώ αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες.

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Τσούκα, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υπερπολύτιμες υπηρεσίες τους.

«Ντούζι», περαστικά, «σιδερένιος» και ευχόμαστε να επιστρέψεις ακόμη πιο δυνατός!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Η τρίτη εβδομάδα του 32ου Navarino Basketball Summer Camp είχε… αύρα πρωταθλητή Ευρώπης με την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή (photo gallery)

Συνεχίζουμε δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα! Το 32ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα (1-5/7) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», με τους

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.