ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ!

Είναι και επίσημο πλέον… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ο κύβος ερρίφθη! Η ΕΟΚ επικύρωσε τις βαθμολογίες των Εθνικών Κατηγοριών και πλέον ο Πανερυθραϊκός πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-2020 και φυσικά την άνοδο στην Α2!

Ύστερα από μία κοπιαστική, αλλά και συνάμα φανταστική σεζόν, ο Πανερυθραϊκός πήρε αυτό που βάσει εικόνας -και βαθμολογίας- δικαιούτο! Το τρόπαιο του Πρωταθλητή! Με τις ομάδες να έχουν διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ήτοι πάνω από τα 2/3 του του φετινού «μαραθωνίου», ο Πανερυθραϊκός μέχρι την 21η Αγωνιστική (που έμελλε να είναι και η τελευταία για τη σεζόν 2019-2020), βρισκόταν στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, έχοντας πραγματοποιήσει μία πορεία πρωταθλητισμού και την -κατά κοινή ομολογία- σταθερότερη πορεία στο Πρωτάθλημα!

Καταφέρνοντας να ξεπεράσει το αρχικό 1-4 των πρώτων Αγωνιστικών, ο Πανερυθραϊκός έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και διήνυσε μία απίστευτη πορεία, που «σφραγίστηκε» με το εντυπωσιακό Ρεκόρ των 16 νικών σε 17 ματς, μέχρι να διακόψει τα κατορθώματα της ομάδας μας η πανδημία του κορωνοϊού!

Έτσι, μετά τις σημερινές τελικές αποφάσεις της Ομοσπονδίας, ο Πανερυθραϊκός κατακτά πανάξια το φετινό Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (1ος Όμιλος) και έπειτα από τέσσερα χρόνια επιστρέφει ξανά στην Α2!

Μάλιστα, παρότι ο Πανερυθραϊκός έχει πανηγυρίσει ουκ ολίγες ανόδους στην Α2, αυτή είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει, κατακτώντας παράλληλα και το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!

WE ARE THE CHAMPIONS !!!

WE ARE BACK !!!

Α2… ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες τα μέλη Γιώργος Βασιλακόπουλος, Πρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης, Β’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ταμίας, Κώστας Παρίσης, μέλος και απών Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Γεν. Γραμματέας. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/3 ως εξής:

1ος Όμιλος

1. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ

2. ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

3. ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ

4. ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ

6. ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ

7. ΟΦΗ

8. ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ

9. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ

10. ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

11. ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ

12. ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗ

13. ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

14. ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

15. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦ

16. ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

Η Επιτροπή εισηγείται και σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, ο πρώτος και ο δεύτερος του 1ου και ο πρώτος και ο δεύτερος του 2ου Ομίλου: ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ, ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.