Πρόσκληση σε Έκτακτη Ειδική Γενική Συνέλευση – Αλλαγή Καταστατικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πανερυθραϊκός Αθλητικός Σύλλογος, σε εφαρμογή του άρθρου 43 του ισχύοντος Καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 24ης Μαΐου 2021 ΣΥΓΚΑΛΕΙ σε Έκτακτη Ειδική Γενική Συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει την 03/06/2021, ημέρα Πέμπτη, στο κλειστό γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής» Νέας Ερυθραίας και ώρα έναρξης 18:00 μ.μ. .

Το θέμα της συνέλευσης είναι η τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου και η εναρμόνιση του με τον νέο Αθλητικό Νόμο 4726/2020 άρθρο 30 παρ.1 .

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν παρίσταται σ’ αυτή το ένα δεύτερο (1/2) τουλάχιστον του όλου αριθμού των μελών που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σωματείο και έχουν δικαίωμα ψήφου, μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Ειδικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το Καταστατικό.

Σε περίπτωση αδυναμίας πραγματοποίησης της Γ.Σ. με φυσική παρουσία, λόγω απαγορευτικών μέτρων που θα ισχύουν εξ αιτίας των επιδημιολογικών συνθηκών λόγω COVID 19, θα ενημερωθούν τα μέλη με νεώτερη απόφαση του ΔΣ για τον τρόπο διεξαγωγής της.

Για το ΔΣ του Σωματείου:

 

Δ. Τσικόπουλος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Α. Τσιρακίδης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.