Πολυτιμότερος για την 18η Αγωνιστική της Α2 ο Τάσος Καλλιανιώτης!

Ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ, ήταν δίχως αμφιβολία ο κορυφαίος με… διαφορά και η εμφάνιση καριέρας, την οποία πραγματοποίησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά, οδηγώντας τον Πανερυθραϊκό μας σε άλλη μία υπέρβαση και στη νίκη απέναντι στο Μαρούσι (96-103), αρκούσε για να χαρίσει στον Τάσο Καλλιανιώτη το βραβείο του MVP της 18ης Αγωνιστικής της Α2!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, ο μεγάλος αρχηγός του Πανερυθραϊκού αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο της περασμένης Αγωνιστικής ημέρας, συγκεντρώνοντας περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον παίκτη στο σύστημα αξιολόγησης (30 Rank), με μία ηγετική παρουσία που δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί!

♦ Διαβάστε τους κορυφαίους της 18ης Αγωνιστικής ΕΔΩ (www.basket.gr) → https://www.basket.gr/2021/06/11/%ce%b12-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%cf%8e%ce%bd-mvp-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Η τρίτη εβδομάδα του 32ου Navarino Basketball Summer Camp είχε… αύρα πρωταθλητή Ευρώπης με την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή (photo gallery)

Συνεχίζουμε δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα! Το 32ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα (1-5/7) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», με τους

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.