U18 Reds: Παναθηναϊκός-Πανερυθραϊκός 84-62

Πάλεψαν αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν οι Έφηβοι

Οι U18 Reds του Πανερυθραϊκού πήγαν με προβλήματα στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» να αντιμετωπίσουν τον αήττητο στην Α1 Εφήβων ΕΣΚΑ, Παναθηναϊκό, και ήταν μαχητικοί, όμως στο τέλος δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 84-62.

Οι παίκτες των Μπάρδα-Δρυμαλίτη ήταν κοντά στο σκορ για 30 λεπτά, με το ημίχρονο να κλείνει στο 37-36 και το σκορ να βρίσκεται στο 57-49 στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως στο τέλος οι «πράσινοι» ξέφυγαν και επικράτησαν με 84-62, με την ομάδα μας να λυγίζει από τα προβλήματά της και την επερχόμενη κούραση.

Ο επόμενος αγώνας μας είναι την Τρίτη (12/11, 21:30) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» με αντίπαλο το Περιστέρι.

Παναθηναϊκός-Πανερυθραϊκός 84-62
Διαιτητές
: Βελέντζας-Δογάνης
Δεκάλεπτα: 22-20, 37-36, 57-49, 84-62
Παναθηναϊκός (Ρήγγας-Μπούντας): Καρράς 2, Μπίνης 15, Μπούσμπουρας 8, Τσακίρης 5 (1), Μάντσιτς 7, Καραμούζης 8 (2), Καράγκουτης 2, Βασιλειάδης 7, Τάσκος 9 (1), Γεώργας 15 (1), Τζιώρας 6, Βοκοτόπουλος.
Πανερυθραϊκός (Μπάρδας-Δρυμαλίτης): Ιωάννου 18 (2), Καπάτσος, Καρδάσης 7 (1), Χουχουλής 10 (2), Τσάνης 12 (2), Αγγελόπουλος 3 (1), Μιχαηλίδης 6, Καλαντζής 6.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Το 33ο Navarino Basketball Summer Camp ολοκληρώθηκε και… ραντεβού για μια νέα πανερυθραϊκή σεζόν! (photo gallery)

Τέσσερις γεμάτες εβδομάδες στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» με πολλά διδάγματα εντός κι εκτός παρκέ Την Παρασκευή 11 Ιουλίου έπεσε η αυλαία στο άκρως επιτυχημένο 33o

Περισσότερα »

Πανερυθραϊκός: Ανανέωση εμπιστοσύνης με τους Ιωαννίδη, Καραΐσκο, Νικολαΐδη και Παπαζώτο

Συνεχίζουν και την νέα χρονιά οι τέσσερις νεαροί αθλητές Ο Πανερυθραϊκός παραμένει πιστός στο πρόγραμμά του, εισάγοντας και παρουσιάζοντας αρκετούς νεαρούς αθλητές στην Elite League

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.