Πανερυθραϊκός: Ξεκίνημα του 2024 με άπλετη δράση και νέες προκλήσεις στην Ακαδημία μας! (photo gallery)

Νέα επίσκεψη με σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη!

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει και στο 2024 με την ίδια στόχευση, που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα μας, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της προγράμματος για την ανάδειξη της επόμενης ημέρας του ελληνικού μπάσκετ, δίνει διαρκώς την ευκαιρία στους νεαρούς της αθλητές, ώστε να αποκτήσουν τις περισσότερες δυνατές αγωνιστικές παραστάσεις, εν όψει ενός μέλλοντος, που θα τους βρει ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες ομαδικά και ατομικά, εντός κι εκτός παρκέ.

Μετά την επίσκεψη των γεννημένων τα έτη 2008 και 2009 στη Θεσσαλονίκη, η αρχή έγινε εκ νέου σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, με τους αθλητές μας γεννημένους το 2010 και το 2011 να ταξιδεύουν στη συμπρωτεύουσα, συμμετέχοντας με τις αντίστοιχες ομάδες του Πανερυθραϊκού στο δεύτερο τουρνουά, που διοργανώνει η Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε ήδη σήμερα (3/1), με τον τους U14 Reds να αντιμετωπίζουν στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης τον Λεύκιππο Ξάνθης, ενώ στο ίδιο γήπεδο οι U13 Reds βρήκαν μπροστά τους τον Πανελευσινιακό.

Η συνέχεια δίνεται αύριο (4/1), με τους U14 Reds να παίζουν με αντίπαλο την ΑΓΕ Ζακύνθου στις 12:30 το μεσημέρι στο Β’ Κλειστό της Μίκρας, ενώ την ίδια ώρα οι U13 Reds θα αγωνίζονται στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης κόντρα στον Λεύκιππο Ξάνθης. Η ημέρα ολοκληρώνεται για τους U14 Reds στη Γεωργική Σχολή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 19:00, με τους U13 Reds να βρίσκουν ενώπιόν τους τον ΠΑΟΚ την ίδια ώρα στο Ελληνικό Κολλέγιο. Και στις δύο περιπτώσεις, θα υπάρξουν τελικοί αγώνες κατάταξης την Παρασκευή (5/1), ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο το τριήμερο των νεαρών αθλητών μας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πανερυθραϊκός, λοιπόν, προσφέρει και στο 2024 τη δυνατότητα στους νεαρούς του αθλητές για τις περισσότερες δυνατές αγωνιστικές εικόνες, που μελλοντικά θα τους ευεργετήσουν, συνεχίζοντας παράλληλα στο δρόμο της δικής του εξωστρέφειας σε αναπτυξιακό, και όχι μόνο, επίπεδο.

Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη του ταξιδιού των U14 Reds και U13 Reds στη Θεσσαλονίκη:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.