Πανερυθραϊκός: Με γιατρό τον Φώτη Τσούκα και την νέα σεζόν

Συνεχίζουμε μαζί!

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι και την νέα σεζόν θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον γιατρό Φώτη Τσούκα, ο οποίος θα αποτελεί τον γιατρό της ομάδας μας.

Ο κ. Τσούκας, με εξειδίκευση στη ρομποτική και αρθροσκοπική χειρουργική, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης, της οποίας είναι και Διδάκτωρ. Είναι πιστοποιημένος Ιατρός στην Ρομποτική χειρουργική Γονάτου-Ισχίου, στην Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου και στην τεχνική Coolief, ενώ είναι μέλος του Τμήματος μελέτης και αντιμετώπισης όγκων του μυοσκελετικού συστήματος, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπεδικής Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) και της Ευρωπαϊκής Αρθροσκοπικής Εταιρείας (ESSKA). Είναι, επίσης, βραβευμένος με το βραβείο Best Practice in Medicine, Salus Index Awards 2019.

Ο γιατρός Φώτης Τσούκας

Ο γιατρός του Πανερυθραϊκού πραγματοποίησε την εξειδίκευσή του στη ρομποτική χειρουργική γονάτου-ισχίου MAKOPlasty, στην Ολική Αρθροπλαστική με πλοήγηση μέσω υπολογιστή CAS (Computer Assisted Surgery), καθώς και στην ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Ισχίου (AMIS). Ειδικεύεται στις αθλητικές κακώσεις και, συγκεκριμένα, στην αρθροσκόπηση ώμου, αγκώνα, πηχεοκαρπικής, ισχίου, γονάτου και ποδοκνημικής, ενώ έχει ειδικευτεί και στις Τεχνικές Ελάχιστης Επεμβατικότητας MIS (Minimal Invasive Surgery), όπως Ενδοσκοπική Αντιμετώπιση Καρπιαίου Σωλήνα και Διορθωτική οστεοτομία μεταταρσίων (κότσια).

Ο κ. Τσούκας ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1998 ως αθλίατρος και, συγκεκριμένα, ως γιατρός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.). Το 2002 διετέλεσε υπεύθυνος ορθοπεδικός ιατρός Δήμου Κηφισιάς, ιατρός εργασίας της εταιρείας OMSSE EΞΥΠΠ με διάσημες επωνυμίες, όπως Μiele, Notos Galleries, Παπαέλληνας, Αγροτική Τράπεζα, Market In και Ατλάντικ Supermarkets, καθηγητής Ορθοπεδικής-Τραυματολογίας ΙΕΚ στο νοσοκομείο «Υγεία», υπεύθυνος ορθοπεδικός ιατρός διεξαγωγής αθλητικών οργανώσεων στο Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού, καθώς και υπεύθυνος ορθοπεδικός ιατρός των ταμείων ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΟΑΕΕ. Τον αμέσως επόμενο χρόνο, ανέλαβε και ως πραγματογνώμων ορθοπεδικός ιατρός στα Δικαστήρια Αθηνών, ενώ το 2004 ήταν ορθοπεδικός χειρουργός του δικτύου της εταιρείας FONEMED. Τρία χρόνια αργότερα επιτέλεσε το έργο του ως ορθοπεδικός χειρουργός του Δικτύου EUROMEDICA και το 2013 υπήρξε ορθοπεδικός ιατρός του δικτύου Interamican-MEDISYSTEM.

Ο γιατρός Φώτης Τσούκας με τον Δημήτρη Χουχουλή

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την τετραετία 1998-2002 διετέλεσε επιμελητής της ορθοπεδικής κλινικής στο νοσοκομείο «Υγεία» και την αμέσως επόμενη τετραετία (2002-2006) είχε ακριβώς την ίδια θέση στο Metropolitan Hospital. Την τριετία 2006-2009 υπήρξε αναπληρωτής διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής στο Metropolitan Hospital, όπου αμέσως μετά για 11 χρόνια ήταν διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής, προτού αναλάβει το πόστο αυτό το 2020 στον Όμιλο Ευρωκλινικής Αθηνών.

Ο κ. Τσούκας έχει σημαντική εμπειρία ως γιατρός σε αθλητικούς συλλόγους από το 2005 έως και σήμερα, έχοντας συνεργαστεί με ποδοσφαιρικά, καλαθοσφαιριστική και πετοσφαιριστικά σωματεία της Αττικής, όπως ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου, ο Άλιμος, ο Σπόρτιγκ, ο Φιλαθλητικός, ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, το Μαρκόπουλο, ο Ζέφυρος, η Αγία Παρασκευή και ο ΑΟ Κηφισιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.