Πανερυθραϊκός ΑΣ: Ανακοίνωση για την αναμέτρηση με τον Χαρίλαο Τρικούπη

U15 Πανερυθραϊκού

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ είναι ένας σύλλογος, που έχει δείξει το ποιόν του στα ελληνικά παρκέ, πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, με την επιλογή του να επενδύσει σε ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, το αποτέλεσμα του οποίου φαίνεται και στην εξέδρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας να αποτελείται από παιδιά της Ακαδημίας μας και τους γονείς τους. Οι φίλαθλοί μας αυτοί ήταν κι εκείνοι, που πριν από μήνες είχαν κερδίσει το χειροκρότημα του συνόλου του ελληνικού μπάσκετ με τη συγκλονιστική τους παρουσία στο Final Four της Elite League στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων.

Δε γνωρίζουμε με ποιο τρόπο διέκρινε ύβρεις προς την οικογένειά του ο τεχνικός του Χαρίλαου Τρικούπη, Ηλίας Μούτσιος, ο οποίος προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Συμφωνούμε μαζί του, ότι η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης αποτελεί την απόλυτη απόδειξη για το τι έχει πραγματικά συμβεί. Το γεγονός, ότι ο ίδιος αποδίδει διαφορετικά τα όσα συνέβησαν, ενδεχομένως έγκειται στην ικανότητά του να… διαβάζει τα χείλη, αν και μάλλον δεν το έκανε ιδιαίτερα επιτυχημένα στο περιστατικό, που έφερε την αποβολή του.

Ουδείς από τον Πανερυθραϊκό ασχολήθηκε μαζί του στη διάρκεια της αναμέτρησης, ειδικά μάλιστα στο διάστημα, όπου η ομάδα μας «κυνηγούσε» στο σκορ. Ολα έχουν ξεκινήσει, μετά τις δικές του χυδαιότητες, που εκφράστηκαν και λεκτικά και με χειρονομίες, οδηγώντας δικαίως στην αποβολή του από τον αγώνα. Ο σύλλογός μας έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ποιο είναι το αληθινό του πρόσωπο, κάτι που αφήνει εκτεθειμένο όποιον επιχειρεί απεγνωσμένα να σπιλώσει την φήμη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.