Το μέλλον του Πανερυθραϊκού στη Θεσσαλονίκη!

Ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο τέλος του 2022

Ο Πανερυθραϊκός επενδύει πάντοτε με προτεραιότητα το μέλλον του και, στο πλαίσιο αυτό, τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας πραγματοποίησαν ταξίδι στις 27-30 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, κλείνοντας το 2022 στο παρκέ και όχι μόνο, σε μια επίσκεψη που γέμισε τους παίκτες μας από εμπειρίες και πολύτιμες παραστάσεις.

Συνεχίζοντας την άοκνη προσπάθεια για την ανάδειξη της Ακαδημίας μας, τα παιδιά γεννημένα τα έτη 2007 και 2008 βρέθηκαν στην πόλη, όπου έδωσαν πλειάδα φιλικών παιχνιδιών. Οι γεννημένοι το 2007 αγωνίστηκαν με αντιπάλους τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, την ΧΑΝΘ, τον Άρη και τη ΔΕΚ, ενώ οι γεννημένοι το 2008 συμμετείχαν στο τουρνουά Aris Basketball Program, αντιμετωπίζοντας την Ασπίδα Ξάνθης, τον οικοδεσπότη Άρη, τη Βαρντάρ Σκοπίων και τη ΔΕΚΑ.

Παράλληλα, οι νεαροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, αλλά και να προχωρήσουν σε ξεχωριστές επισκέψεις. Συγκεκριμένα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα μουσεία μπάσκετ του Άρη και της ΧΑΝΘ. Εκεί, είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε μια μεγάλη γκάμα από εκθέματα κορυφαίων συλλόγων και προσωπικοτήτων που συνέβαλαν στη διάδοση και την ανάπτυξη του μπάσκετ σε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα, ώστε το μέλλον να μην ξεχνά το παρελθόν και, απεναντίας, να οδηγείται από αυτό. Παράλληλα, βρέθηκαν και στο Trace ’n’ Chase, ένα κατάστημα που αποτελεί το «σπίτι του μπάσκετ», σε έναν ιδιαίτερο χώρο γεμάτο συλλεκτικά προϊόντα, που φέρουν την υπογραφή των κορυφαίων του αθλήματος.

Όλα αυτά, σε ένα ταξίδι που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και πρόσφερε μια διαφορετική εμπειρία στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον μας, με δράσεις εντός κι εκτός παρκέ, που αποτέλεσαν μέρος της πρωτοβουλίας της ομάδας μας, δείχνοντας πως ο Πανερυθραϊκός φροντίζει το αύριό του, σε μια προσπάθεια δίχως τέλος!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds Έφηβοι

U18 Reds: Δάφνη-Πανερυθραϊκός 60-90

Ιδανική πρεμιέρα για τους Εφήβους μας Ιδανική πρεμιέρα πραγματοποίησε η εφηβική ομάδα του Πανερυθραϊκού, με τους U18 Reds να περνούν από το Κλειστό «Μιχάλης Μουρούτσος»

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.