Πανερυθραϊκός: Όλοι μαζί στα Άνω Λιόσια για το ραντεβού με την ιστορία!

Η ώρα έφτασε!  

Από το ανοικτό γήπεδο της Τατοΐου και Περγάμου την περίοδο 1975-1994, ο Πανερυθραϊκός του 2023 βρίσκεται στο Final Four της Elite League, σε μια μοναδική γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, όπου παρούσα είναι και η δική μας ομάδα.

Ο σύλλογός μας, μετά από 20 χρόνια πρωταγωνιστικού ρόλου στις εθνικές κατηγορίες, βρίσκεται σε απόσταση μίας νίκης από την Basket League, σε ένα επίτευγμα που δικαίωσε τους κόπους μας, έχοντας μείνει πιστοί στο αναπτυξιακό μας πρόγραμμα, που μας έφερε σε αυτό το σημείο.

Ο Πανερυθραϊκός έχει γράψει τη δική του ιστορία και κατάφερε να είναι μια από τις πιο σημαντικές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, εκπροσωπώντας επάξια τις περιοχές της Νέας Ερυθραίας και του ευρύτερου Δήμου Κηφισιάς κι έχοντας τη δυνατότητα να βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου στη μεγάλη κατηγορία, αγωνιζόμενος στο Final Four του Κλειστού των Άνω Λιοσίων, μετά από ένα «μαραθώνιο» της πιο ανταγωνιστικής σεζόν που έχει υπάρξει στο πρωτάθλημα της Elite League.

Ο Πανερυθραϊκός είναι, λοιπόν, έτοιμος να συμμετάσχει στη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, που θα παρακολουθήσει όλη η χώρα, και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (27/5, 19:15) το Μαρούσι, έχοντας μπροστά του την πιο μεγάλη πρόκληση της ιστορίας του, τόσο για τον ίδιο το σύλλογο όσο και για την περιοχή, που εκπροσωπεί, σε μια σπουδαία ευκαιρία την επόμενη χρονιά η Νέα Ερυθραία και  η Κηφισιά  να έχουν αντιπρόσωπο στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ ένα σύλλογο, που παρουσιάζει μια δική του πρόταση για το αύριο.

Αυτό το αύριο πρέπει να εκπροσωπηθεί από όλους μας στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων! Ο Πανερυθραϊκός είναι έτοιμος να γράψει μοναδική ιστορία και, για να τα καταφέρει, χρειάζεται τη στήριξη όλων σας, ώστε να δούμε τους παίκτες μας να μας γεμίζουν και πάλι με υπερηφάνεια, βιώνοντας μια μοναδική στιγμή στα χρονικά του συλλόγου και της περιοχής μας.

Σε αυτό το Final Four της Elite League είμαστε όλοι ένα και γράφουμε μαζί ιστορία με τον Πανερυθραϊκό!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

* Η διάθεση των εισιτήριων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 22 Μαΐου στις 16.30 και θα συνεχιστεί έως την Πέμπτη 25 Μαΐου. Κατά τις ημέρες αυτές, μπορείτε να προμηθευτείτε και το συλλεκτικό T-Shirt του Final Four αξίας 14,99€, το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς της ομάδας στην παρουσία της στο Final Four. 

* Η αξία του εισιτήριου, 5,00 ευρώ εισπράττεται από τον Σύλλογο αλλά αποδίδεται εξ ολοκλήρου στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισής ως διοργανώτρια αρχή του Final Four.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.