Πανερυθραϊκός: Με Στεφανή-Παπαθεοδώρου και την νέα σεζόν

Συνεχίζουμε μαζί!

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Χρήστο Στεφανή και Κωνσταντίνο Παπαθεοδώρου, οι οποίοι θα συνεχίσουν να στελεχώνουν το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής μας ομάδας και την νέα σεζόν.

Ο Χρήστος Στεφανής, μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία μας, όπου όχι μόνο αποτέλεσε γυμναστής της ανδρικής ομάδας, που έφτασε μια ανάσα από την Basket League, αλλά συνέβαλε αποφασιστικά στο κομμάτι της βελτίωσης των αθλητών της Ακαδημίας μας, μέσα από τη θέση του Strength & Conditioning Coach, θα μείνει με την ίδια στόχευση στις τάξεις του Πανερυθραϊκού για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ανανέωση του Πανερυθραίκού με τον Χρήστο Στεφανή

Ο Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, από την πλευρά του, παραμένει στο σύλλογό μας για τέταρτη σερί χρονιά, έχοντας έρθει στις τάξεις του Πανερυθραϊκού το καλοκαίρι του 2020 και όντας μέλος του τεχνικού επιτελείου του Δημήτρη Χουχουλή στην ανδρική ομάδα, ενώ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα τμήματα υποδομής. 

Ανανέωση του Πανερυθραϊκού με τον Κωνσταντίνο Παπαθεοδώρου

Ευχόμαστε στον Χρήστο και τον Κωνσταντίνο μια σεζόν υγεία και γεμάτη νέες επιτυχίες με τον Πανερυθραϊκό!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.