Πανερυθραϊκός: Στην ανδρική ομάδα οι Ιωαννίδης, Μπότσης, Χατζηθεοδώρου και Καραΐσκος!

Με το βλέμμα στο μέλλον!

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση τεσσάρων νεαρών αθλητών του στην ανδρική ομάδα, έχοντας προηγουμένως διακριθεί ως Έφηβοι. Ο λόγος γίνεται για τους Γιάννη Ιωαννίδη, Μιχάλη Μπότση, Γιώργο Χατζηθεοδώρου και Αναστάση Καραΐσκο.

Ο Πανερυθραϊκός, πιστός στο αναπτυξιακό του πλάνο υπό την καθοδήγηση του αγωνιστικού μας διευθυντή και προπονητή της ανδρικής ομάδας, Δημήτρη Χουχουλή, επιβράβευσε τους εν λόγω παίκτες για τις επιδόσεις τους κι εκείνοι, με τη σειρά τους, θα αποτελέσουν μέλη του ρόστερ της νέας σεζόν για την Elite League. Η ομάδα μας, με αυτό τον τρόπο, επιμένει να παρουσιάζει το δικό της δρόμο για το δικό της αύριο, αλλά και αυτό του ελληνικού μπάσκετ.

Οι τέσσερις εν λόγω αθλητές μας συνέβαλαν την τελευταία σεζόν σε μια ακόμη εξαιρετική χρονιά για το εφηβικό μας τμήμα, φτάνοντας στην 3η θέση και το Final-6 της Α1 ΕΣΚΑ, ενώ οι Γιάννης Ιωαννίδης και Μιχάλης Μπότσης κλήθηκαν, τόσο στην Εθνική Εφήβων όσο και στους Rising Stars της Ελλάδας. Οι δυο τους, επίσης, έλαβαν σημαντικές παραστάσεις, αγωνιζόμενοι στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Elite League με την ομάδα μας, που έφτασε έως το Final Four. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο σύλλογός μας, πάντοτε πιστός στις αρχές του, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Αναστάση Καραΐσκου, του οποίου η αποκατάσταση μετά το χειρουργείο για ολική ρήξη καθεκτικού συνδέσμου τον περασμένο Μάρτιο, βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο για την επιστροφή του αθλητή σε πλήρη δράση.

Οι τέσσερις αθλητές, εκτός της σταθερής παρουσίας, που θα έχουν στην ανδρική μας ομάδα στην νέα Elite League, αναμένεται, σύμφωνα με το σχέδιο του συλλόγου μας, να αγωνιστούν και σε άλλες ομάδες, είτε με τη μορφή του διπλού δελτίου είτε με αυτήν της υποσχετικής, ώστε να λάβουν όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής και να ετοιμαστούν, για να γίνουν οι πρωταγωνιστές του Πανερυθραϊκού, στο παρόν και στο μέλλον.

Ευχόμαστε στον Γιάννη, τον Μιχάλη, τον Γιώργο και τον Αναστάση να είναι υγιείς και να καταγράψουν νέες επιτυχίες σε αυτό το κεφάλαιο της αθλητικής τους πορείας, που ανοίγεται μπροστά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.