Πανερυθραϊκός: Με πλήθος κόσμου υποδέχθηκε το 2024 στην Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του! (photo gallery)

Και του χρόνου όλοι μαζί να υποδεχθούμε το 2025!

Μια οικογενειακή συγκέντρωση, που εξελίσσεται σε μια σπουδαία παράδοση! Ο Πανερυθραϊκός έκοψε για το έτος 2024 την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, σε ένα υπέροχο κλίμα και με όλη την οικογένεια της ομάδας μας να βρίσκεται στον φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Buffalo Wings & Rings. Από τα πιο μικρά έως και τα πιο μεγάλα παιδιά, όλοι έζησαν αυτή τη γιορτή και τις εκπλήξεις, που την ακολούθησαν, με την ψυχή τους.

Στην εκδήλωση αυτή, στο ξεκίνημα της οποίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Τζανετή, παρευρέθηκαν όλα τα στελέχη του μπασκετικού τμήματος του Πανερυθραϊκού, τα μέλη της ανδρικής ομάδας και, κυρίως, τα εκατοντάδες παιδιά, που απαρτίζουν την Ακαδημία και αποτελούν τη «σάρκα» και τα «οστά» του αναπτυξιακού μας προγράμματος, μαζί με τους γονείς τους. Στη γιορτή αυτή, φυσικά, δεν έλειψαν και ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι, που τίμησαν με τη σειρά τους την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου μας.

Η εκδήλωση, μάλιστα, ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πρώτοι στο βήμα ανέβηκαν τα ιστορικά στελέχη του ΔΣ του Πανερυθραϊκού, Μιχάλης Χατζόπουλος και Σπύρος Γριβέας, απευθύνοντας έναν πρώτο χαιρετισμό, στο πλαίσιο του οποίου προέβησαν σε μια ξεχωριστή κίνηση, καλώντας τους χορηγούς μας, που βρίσκονται όλο αυτό τον καιρό κοντά μας ως ιδανικοί συμπαίκτες, ώστε να τιμηθούν για την προσφορά τους.

Πολλοί σημαντικοί παράγοντες της περιοχής, παράλληλα, έδωσαν το «παρών», όπως ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών και επικεφαλής μητροπολιτικής επιστροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής, Νίκος Χιωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου, με μακρά προσφορά στον χώρο του αθλητισμού, σπουδαία συνεισφορά στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας και πιστός φίλαθλος της ομάδας μας, Γιώργος Κασναφέρης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Κηφισιάς, Λίλα Δραγώνα, η Αντιδήμαρχος Αστικής Αναζωογόνησης και Ανθεκτικότητας του Δήμου, Αμαλία Βραχνού, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών συνεργείων, Στάθης Κύρλος και ο Εντεταλμένος σύμβουλος ύδρευσης και ΚΑΠΗ Νέας Ερυθρίας, Αντώνης Μπιτζάνης. Μαζί τους, το φιλικό σωματείο του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχηγός του, Μάνος Δημητρίου.

Η μεγάλη στιγμή ξεκίνησε, όταν ο Μιχάλης Χατζόπουλος, όπως συνηθίζει παραδοσιακά, άρχισε να κόβει την Πίτα του συλλόγου μας, με το φλουρί να χαρίζει στον νικητή ένα γεύμα, προσφορά της ομάδας και τυχερό στάθηκε το τμήμα των U18 Reds, που εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή, Αλέξανδρο Δρυμαλίτη. Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν, με τις παιδικές φωνές να δίνουν διαφορετικό «χρώμα» στον χώρο και να αγωνιούν για τα δώρα, που περίμεναν να κληρωθούν σε όσους είχαν τους τυχερούς λαχνούς. Τα πλούσια αυτά δώρα ήταν, είτε μπάλες είτε δωροεπιταγές για το κατάστημα της GSA στην Κηφισιά, ή και προϊόντα με το σήμα του συλλόγου μας, με ανθρώπους του Πανερυθραϊκού και τον προπονητή μας, Δημήτρη Χουχουλή, να κάνει την αρχή, μέχρι και ορισμένα από τα παιδιά της Ακαδημίας, που παρευρίσκονταν στον χώρο, να τραβούν λαχνό, προκαλώντας… χαμό στο άκουσμα των τυχερών αριθμών.

Κάπως έτσι, μια εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα, δώρα και εκπλήξεις έμεινε στην καρδιά όλων μας, ανανεώνοντας το ραντεβού για… το 2025 με σύσσωμη ξανά την οικογένεια του Πανερυθραϊκού!

Ευχαριστούμε θερμά το Buffalo Wings & Rings, τον ιδιοκτήτη του, Γιώργο Χόφμαν, που πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό μας, και το εξαιρετικό του προσωπικό για την υπέροχη φιλοξενία, καθώς και τους χορηγούς μας για τη συμβολή τους! Η ομάδα μας συνεχίζει στο παρκέ και… ανυπομονεί για την επόμενη μεγάλη συνάντηση της οικογένειας του Πανερυθραϊκού! Και του χρόνου!

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μέσα από τον φακό της Γιώτας Μπρέκη, όλες τις στιγμές από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πανερυθραϊκού:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.