Πανερυθραϊκός: Προπονήσεις στην Νέα Ερυθραία για τον ελπιδοφόρο αθλητή Johnny Papadakos

Ψήφισε… Πανερυθραϊκό για τη μεταβατική περίοδο πριν από την πρόκληση του κολλεγιακού πρωταθλήματος

Ο Πανερυθραϊκός έχει παρουσιάσει τα τελευταία κάθε πτυχή του αναπτυξιακού του πλάνου, καταφέρνοντας μάλιστα να αποκτήσει επαφή με τις ΗΠΑ, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την τεχνογνωσία του στην ανάδειξη νέων αθλητών και φτάνοντας σε σημείο να δίνει τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονται ήδη σε κολλέγια της χώρας να μπορούν να βελτιώνουν τις ικανότητές τους στις τάξεις της ομάδας μας, μην εφησυχάζοντας ούτε το καλοκαίρι χάρη στις μεταβατικές προπονήσεις.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο ελπιδοφόρος αθλητής, Johnny Papadakos, γιος του άλλοτε διεθνούς «άσου» του Ολυμπιακού, George Papadakos. Ο 19χρονος παίκτης, ύψους 2.04 μέτρων, που αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ, αγωνίστηκε πέρυσι στο Prep Shool του Northfield Mount Hermon School και από του χρόνου θα δοκιμάσει την τύχη του στο κολλεγιακό πρωτάθλημα στο Barry University του Μαϊάμι, βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία, πραγματοποιώντας μεταβατικές προπονήσεις με τον Πανερυθραϊκό για την περαιτέρω βελτίωση των ικανοτήτων του, λίγο πριν από τη μεγάλη του πρόκληση.

Ο Johnny Papadakos, από την πλευρά του, ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου χαρά να λαμβάνω μέρος στη μεταβατική περίοδο του Πανερυθραϊκού. Ο κόουτς Χουχουλής και οι συνεργάτες δουλεύουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, προσφέροντας μοναδικές, για τα ελληνικά δεδομένα, δυνατότητες σε νεαρούς αθλητές να αναπτύξουν το παιχνίδι τους και να αναδειχθούν μέσα από τις προπονήσεις, ειδικά στην περίοδο του καλοκαιριού, όπου οι μεταβατικές προπονήσεις είναι οι πιο καθοριστικές για τη βελτίωση του αθλητή.

Οι συνθήκες, που έχω βρει στην Νέα Ερυθραία, είναι ιδανικές και νιώθω πως γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Η μεγάλη ένταση και ο δυνατός ανταγωνισμός των προπονήσεων νιώθω, ότι με προετοιμάζουν κατάλληλα για την επόμενη χρονιά μου στο Barry University. Θεωρώ, ότι η μεταβατική αυτή περίοδος, όπου προπονούμαι μαζί με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο του Πανερυθραϊκού, θα με βοηθήσει σε σπουδαίο βαθμό να ανταποκριθώ στη μεγάλη πρόκληση του κολλεγιακού πρωταθλήματος, που έρχεται μπροστά μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός ΑΣ: Η δράση του Σαββατοκύριακου (27-28/4) στα τμήματα υποδομής

Δράση για τέσσερα τμήματα με παράλληλη παρουσία στο τουρνουά του Λουτρακίου Δράση σε σημαντικό κομμάτι της Ακαδημίας του Πανερυθραϊκού υπήρξε για άλλο ένα Σαββατοκύριακο (27-28/4),

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.