Πανερυθραϊκός-Κόροιβος Αμαλιάδας 77-70 | 9η αγωνιστική Elite League

Νίκη με… χαρακτήρα Πανερυθραϊκού

Ο Πανερυθραϊκός επέστρεψε και στις εντός έδρας επιτυχίες στην Elite League, καθώς αυτή την φορά ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και επικράτησε με 77-70 του Κοροίβου Αμαλιάδας στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», φτάνοντας τις πέντε νίκες σε εννέα αγώνες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης, προηγούμενη με 21-17 στο πρώτο δεκάλεπτο. Τα αμυντικά λάθη, όμως, στοίχισαν στη δεύτερη περίοδο και τα ηνία πήρε ο Κόροιβος μαζί με το προβάδισμα τεσσάρων πόντων στο ημίχρονο (39-43).

Οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή ήταν πιο αποφασισμένοι στην τρίτη περίοδο και, σκληραίνοντας την άμυνά τους, επέστρεψαν από το -6 και πέρασαν μπροστά στο σκορ, με το παιχνίδι να βρίσκεται στην ισορροπία και το δεκάλεπτο να λήγει στο 55-56 υπέρ των Ηλείων. Στο τέλος, όμως, με την ίδια επιμονή ο Πανερυθραϊκός κατάφερε να πάρει εκείνος το «τιμόνι» στα τελευταία λεπτά και, μαζί, την νίκη με 77-70.

Ο επόμενος αγώνας μας είναι το επόμενο Σάββατο (29/11, 17:00) στη Λευκάδα με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας.

Πανερυθραϊκός-Κόροιβος Αμαλιάδας 77-70
Διαιτητές
: Λιαρομμάτης-Ρίζος-Κατσαπρακάκης (Παλάτος)
Δεκάλεπτα: 21-17, 39-43, 55-56, 77-70
Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Βίκτορ 10, Νκολαΐδης 19, Καμάρας 27 (2), Κωστόπουλος, Σεντ Χίλερ 14 (1), Δομπρογιάννης, Καραΐσκος 2, Σταματογιάννης 2, Ιωαννίδης 3 (1), Σιούντρης
Κόροιβος Αμαλιάδας (Γιαπλές): Μάρκου 2, Λεμπέσης 6, Σλέιτερ 9 (2), Κωνσταντινίδης 6 (1), Πιλάβιος, Παρασκευόπουλος, Βάρνερ 23, Πετανίδης 8, Κάτζος 8 (2), Καλιανιώτης 8

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός ΑΣ: Η δράση του Σαββατοκύριακου (10-11/1) στα τμήματα υποδομής

Συνεχίζουμε απρόσκοπτα και στο 2026 Η δράση στην Ακαδημία του Πανερυθραϊκού συνεχίζεται απρόσκοπτα και το 2026, με τέσσερα τμήματα να αγωνίζονται το περασμένο Σαββατοκύριακο (10-11/1)

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.