Πανερυθραϊκός ΑΣ: Ανακοίνωση για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή

U15 Πανερυθραϊκού

Ενημέρωση για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του Final Eight της Elite League

Το σύνολο του συλλόγου του Πανερυθραϊκού αναμένει με ιδιαίτερη προσμονή έναν αγώνα-γιορτή το Σάββατο (13/5, 17:00) με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» για τη δεύτερη αγωνιστική του Final Eight της Elite League, ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ επιθυμεί να προβεί σε ορισμένες ενημερώσεις, σχετικά με την αναμέτρηση, αφορώντας τη μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων από τους φίλους του μπάσκετ, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, λόγω της ιδιαιτερότητας και της κρισιμότητάς του.

Γνωστοποιούμε, αρχικά, ότι δεδομένης της μικρής χωρητικότητας του Κλειστού «Στέλιος Καλαϊτζής» και των αυξημένων μέτρων που προγραμματίζονται από την Ελληνική Αστυνομία, δε θα επιτραπεί η γενική ελεύθερη είσοδος στα μέλη των συνδέσμων προπονητών, διαιτητών, παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών και δημοσιογράφων, που διαθέτουν δωρεάν κάρτα εισόδου σε αγώνες καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας, ότι για τους ίδιους ακριβώς λόγους η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την ημέρα του αγώνα (13/5) στις 16:00, στα εκδοτήρια του Κλειστού «Στέλιος Καλαϊτζής», με τις πύλες του γηπέδου να ανοίγουν την ίδια ώρα. Διευκρινίζουμε, ωστόσο, ότι η αγορά κάθε εισιτηρίου ισούται με μία μονάχα (1) θέση στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Αναφορικά με τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας του Ηρακλή, η είσοδός τους στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» θα επιτραπεί από τις 16:00, με την επίδειξη του αντίστοιχου εισιτηρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Η τρίτη εβδομάδα του 32ου Navarino Basketball Summer Camp είχε… αύρα πρωταθλητή Ευρώπης με την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή (photo gallery)

Συνεχίζουμε δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα! Το 32ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα (1-5/7) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», με τους

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.